Czym zastępujecie figurki (konwersje, inne firmy itp.) ?
Moderator: KrzysiekW
Re: Czym zastępujecie figurki (konwersje, inne firmy itp.) ?
Mam identycznego + łańcuchy odchodzące od boczków Molocha pod to długie z bolcem z przodu do impactów
Remo pisze: Ja bym tabelkę miscasta też usunął bo czasem komuś Wampira wsysnie i jest to smutne i niesprawiedliwe i w ogóle brak balansu...
wszystko sie na niej zmiesci
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
ona jest malutka do tego
Co do KoSa to Solo ma swetna konwersje, naciagnij go na foty
Co do KoSa to Solo ma swetna konwersje, naciagnij go na foty
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
http://www.ebay.pl/itm/Urban-Mammoth-Hy ... 4ace5fb435
Ktoś tu szukał robali, nie pamiętam kto
Ktoś tu szukał robali, nie pamiętam kto
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
wole te od Reapera co gdzieś tu już miał
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
tak teraz się zastanawiam...czy Ślimaki od (te w zestawach po 5szt) od Ścibora przechodzą na masterach jako bestie nurgla?? czy będzie się kto czepiać jeśli ich użyję jako modele...
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
no poza tym najmniejszym bo one nadają sie jakoby 2 na podstawce ewentualnie no to luzik wtedy jak nie ma problemu
Shino pisze:ostatnio mowiono mi, ze moga one byc traktoane jako proxy na niektorych masterach, wiec dopytywalbym sie o nie na kazdym osobno.
Na DMP będę traktował te modele jako prox. Wyglądają nieestetycznie, nie przypominają w niczym bestii nurgla GW (nie żeby miał być to jedyny dopuszczony model - bardziej chodzi o jego rozmiar), są wiele mniejsze od przeciętnego plagusa, spokojnie zmieściłyby się na podstawkę 20 na 20. Jeśli ktoś planuje inwestycje w to i chce to zabrać na DMP to już teraz odradzam.lohost pisze:ja gram tymi slimakami (wieksze sie wybiera bo te najmniejsze sa bezuzyteczne) i nigdy nie mialem problemu na masterze
Niebawem pojawi się większy temat dotyczący proxów na DMP, bardzo byśmy chcieli, żeby ten turniej chociaż bez oceny malowania był też wolny od śmiecioarmii i proxów.
trzeba będzie zainwestować i kupić te od TF wtedy a ślimaki i tak się przydadzą
Nie mam pojecia jak wyglądają te figurki. Temat pojawi się za jakiś tydzień i kazdy spokojnie zdązy dowiedzieć się wszystkiego przed DMP.wokrze pisze:A Bille Trolle by Forge World przejdą za Bestie Nurgla? (oczywiście malowane w schemacie demonicznym a nie river trolli czy podobnym)Kalesoner pisze:(ad całości posta)