![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
może oni rzeczywiście kombinują, żeby ich Hasbro przejęło dostosowująć asortyment do zabawek
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Na zdjęciu widać, że są na kwadratowych podstawkach więc zostają chyba na 40x40.White Lion pisze:ciekawe czy będzie na rydwanowej podstawce.
Powstrzymałbym się od tak daleko idących wniosków, z prostej przyczyny, jaki jest koszt punktowy potrójnej runy Rune of Fire? Gdzie możemy ją podpiąć itp. itd. Poczekajmy do przyszłego tygodnia.panterq pisze:
Nowe zasady run - każda rozpiska turniejowa będzie miała chłopa z potrójnym rune of fire. Opcja wypalenia breath weapon z S4 D3W w Bestie, crypty bądź trolle jest po prostu mega i wreszcie pozwoli podjąć sensowną walkę z tym cholerstwem. Pomijam już chimery bo one będą bały się pokazać na stole.
+1 mi również się podobają.Misiek40k pisze:A dla mnie się podobaZawsze mnie wkurzało, że Imperium (które w dziedzinie inżynierii nie dorasta do pięt dla kraśków) ma steam tank, mechaniczne konie itp.
Natomiast kraśki w grze (nie we fluffie) to mają wyłącznie żyrokopter który wygląda jak rozklekotany ponton obszyty skórą... A niby tacy spece od metalurgii itp.
Dla nowych krasiów zamierzam w końcu wejść na troszeczkę poważniej do battla
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Topory na dole zdjecia to stare dwuraki dla warriorsow. Mnie sie one zawsze podobalyMorsereg pisze: na tym zdjeciu widac jakies nowe topory (calkiem fajne IMHO). nie rozpoznaje ich. czyzby kolejne nowe modele?
w tle widac stare kowadlo.
tez mi sie tak wydaje. do tego bedzie opcja, ze jakas bron biala dostanie ta zasadeGrichalk pisze:Chyba jednak zostanie stare dobre +1 to Hit(Dwarf-crafted, prawdopodobnie jakieś przerzuty?)
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.