Master w Poznaniu 15-16 marca
-
- Mudżahedin
Re: Master w Poznaniu 15-16 marca
ETC bez specjali i scenariuszy
Jak na razie miażdżąca przewaga czystego euro.
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
MikiChol pisze:ETC ze specjalami i scenariuszami.
Niech ten turniej przynajmniej się jakoś wyróżni z tony innych.
Można przecież zrobić masę lokali, które wyróżniają się od tony innych turniejów.
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
Master wyróżnił by się jedynie żałośnie niska frekwencjaMikiChol pisze:ETC ze specjalami i scenariuszami.
Ja jestem za czystym euro
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
Myślę że jest spora grupa graczy która, przyjedzie pomimo niedogodnego dla niech formatu... Poza tym to już mała tradycja że na Silesiana jedziemy prawie open a do Poznania pakujemy specialiEltharion pisze:Master wyróżnił by się jedynie żałośnie niska frekwencjaMikiChol pisze:ETC ze specjalami i scenariuszami.
Mi się wydaje, czy w zeszłym roku nie było takich problemów?Eltharion pisze: Master wyróżnił by się jedynie żałośnie niska frekwencja
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
poznan byl raczej w tyle jesli chodzi o frekwencje masterowa. Inna sprawa, ze bubel bestiowy chyba wszyscy pamietamypanterq pisze:Mi się wydaje, czy w zeszłym roku nie było takich problemów?Eltharion pisze: Master wyróżnił by się jedynie żałośnie niska frekwencja
Niemniej przy takiej niskiej poprzeczce to frekwencja powinna byc.
- RedScorpion
- Falubaz
Ja bym prosił o specjali. Scenariusze mogą być ale nie muszą. Co do etc mi obojętne czy czyste czy zluzowane.
Uważam, że można przestać tak skrajnie obawiać się tych specjali poza 2 czy 3 maksymalnie.
Uważam, że można przestać tak skrajnie obawiać się tych specjali poza 2 czy 3 maksymalnie.
Jak dobrze liczę, było 85 osób. Wiadomo, nie jest to rekord frekwencji, ale tragedii raczej też nie ma...
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
euro ~~
scenariusze ok
BEZ "speszjali"
scenariusze ok
BEZ "speszjali"
xYz