Master w Poznaniu 15-16 marca
Re: Master w Poznaniu 15-16 marca
Zdecydują organizatorzy. Mam nadzieję, że zgodnie z głosem wiekszości
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
Żeby głos był ważny należy dokonać przedpłaty.
Tacy młodzi a już szukają sponsora.
+1, bez tego wyjazd waha się na włosku... ;(JarekK pisze:Można liczyć na zniżkę dla niepełnoletnich?
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Yyy, pałaj ssanie?Dymitr pisze:kup mi dżinsy zrobię Ci mastera
Nie no, zniżka może się tylko pozytywnie odbić na frekwencji, choćby Wojtusiem.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
-
- Mudżahedin
No na to się zanosi Tylko jeszcze troche musze pomalowac.Shino pisze:Czyzby w koncu nadszedl wielki powrot?Jack Skwarrow pisze:ETC bez specjali i scenariuszy
Jak dasz ten regulamin co rok temu i speciali to chetnie sprobuje ponownie
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Lidder pisze:Żeby głos był ważny należy dokonać przedpłaty.
No dobrze, ale podejrzewam, że najpierw zostanie ustalony format + cała reszta( w tym podanie numeru konta), a dopiero potem będą wpłaty.
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
Jak chcesz ustalić format, skoro nikt nie dokonał przedpłaty?
Ja nie będę go ustalał. Nie jestem organizatorem tego turnieju.Lidder pisze:Jak chcesz ustalić format, skoro nikt nie dokonał przedpłaty?
Przecież najpierw będzie podany format, a dopiero potem ludzie zaczną wpłacać. To chyba oczywiste, a więc błedem logicznym jest to co napisałeś, że trzeba najpierw wpłacić kasę, a potem ewentualnie brać udział w ,,ankiecie" Kudłatego.
Abstrahując od tego błędu mój głos możesz uznać za ważny ponieważ mam zamiar wziąć udział w turnieju. Rozumiem, że chciałeś dać do zrozumienia, by nie wypowiadali się w tej kwestii ci, którzy i tak nie mają zamiaru przyjechać do Poznania. Słuszna idea