Boziu uratuj nas od rządów Truepunka, Christosa, Mlepkowsa, Polita, BilusiaJankiel pisze:Jeszcze bardziej podoba mi się to, że krytykuje się LS, mimo, że samemu się taką wybrało.ponarzekajmy na LS to tak fajnie , pogadajmy jacy sa do dupy , a jak ktos proponuje mu dolaczyc mu do LS zeby cos zmienic to umywa rece... kraj hipokrytow...
Narzeka sie, ze trzeba wybrac nową i wybiera jeszcze bardziej z dupy.
Związek pomiędzy głosowaniem, a późniejszą działalnością wybranego organu 90% Polaków wymyka się z zakresu pojmowania.
Boziuuu

jeju żal kropka peel.
Chcecie wybrać ludzi którzy maja dużo postów czy też kogoś kto się zna na rzeczy?
Najważniejsza zasada: osoby w LS muszą być osobami nei tylko mającymi dostęp do kompa, ale także takimi którzy jeżdzą na te mastery i nie raz naprawdę muszą się nagłówkować, aby dać na prędce jakąś sensowną odpowiedz. To ze ktos siedzi przed kompem i lubi sobie ponarzekać i wcinac swoje 3 grosze nie bardzo mi się podoba, szukanie błędu w całym najlepiej nam wychodzi. Co nie zmienia faktu ze osobiscie byłem/jestem za rozwiązaniem teraźniejszego LS, nie widzę tam Dzika, Szafy wawa, Busza, uważam że są poprostu osoby gospodarujące większą ilością czasu i posiadających znacznie większy potencjał jako sedziowie

jak wygląda to głosowanie? Mam nadzieje ze wybierani są:
Jankiel, Ziemko, Szafa Pozn, Tigerius, Barb, b_sk, JJ, Shino....
nie wybierajmy zadnych Lepperów polskiego batla bo nam zaraz kolejna sex afera wyjdzie