Co do kokosów to ja tu widzę raczej poniżej średniej krajowej odejmując wszelkie prowizje ebaya i paypala.
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
to jaki miał być 06?Duke of Mousillon pisze:O 3 rozmiary za duzy.Kuros pisze:kolejny znawca:DDuke of Mousillon pisze:Pomalowany za grubym pedzlem.
malowałem go 03 kozlowskiego
Troche pokory Kuros bo internet ma to do siebie ze nie wiesz kim jest Twoj rozmowca.
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Kuros pisze: ebay ma to do siebie że zabiera ok 17%
ale spokojnie można to ominąć i figurka którą się sprzedaje np za 100zł sprzedawana jest za 100zł a nie za 100-17
wystarczy wysyłać paczki bez potwierdzenia i już koszt takiej przesyłki którą opisałeś że warta jest 30zł realnie warta jest 14:D
prosze noki nie błaznujNokimam pisze:A ktoś ci przewiduje cos takiego? Nie, to i ty nie przewiduj.
Co do legalności tego co opisałes to jest to nie legalne poprzez to ze jeżeli zawyzasz cene przesyłki to popelniasz przestępstwo. Czasem przydałoby sie poczytać jakis regulamin, nie?
Ty kolego, a nie jest tak przypadkiem ze sposob wyski jest skladowa produktu/uslugi? Kupujacy klikajac podpisuje umowe na dostarczenie produktu za pomoca paczki rejestrowanej jak to jest w opisie aukcji. Ty sobie mimowolnie i jednostronnie zmieniasz warunki umowy co jest niezgodne z regulaminem.Kuros pisze:prosze noki nie błaznujNokimam pisze:A ktoś ci przewiduje cos takiego? Nie, to i ty nie przewiduj.
Co do legalności tego co opisałes to jest to nie legalne poprzez to ze jeżeli zawyzasz cene przesyłki to popelniasz przestępstwo. Czasem przydałoby sie poczytać jakis regulamin, nie?
nie znasz się na ebay to się nie odzywaj
koszty wysylki to w sumie nie tylko koszt uslugi wysylkowej i sprzedawca moze w to wliczyc koszty opakowania i samego pakowania,
nasze pacynki są dosyć kruche wiec muszę je dobrze zapakować
wiec to co robie jest legalne w 100%
durin +1
nigdy nie malowałem na odwal się , chyba że naprawde nudziła mnie linnowość modeli