Galeria Krasnoludów
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: Galeria Krasnoludów
no fotki faktycznie słabe ale modele na nich
zazdroszczę Snorriego i slayera na głowie smoka - ciężko ich dostać, nie mówiąc o cenach...
fajni piraci - jakoś wszyscy robią im podstawki a'la pokład statku, co z jednej strony wydaje się oczywiste ale zastanawiam się jak to wygląda na tle całej armii
tak - zamierzam ich pomalować i mam dylemat z podstawkami
zazdroszczę Snorriego i slayera na głowie smoka - ciężko ich dostać, nie mówiąc o cenach...
fajni piraci - jakoś wszyscy robią im podstawki a'la pokład statku, co z jednej strony wydaje się oczywiste ale zastanawiam się jak to wygląda na tle całej armii
tak - zamierzam ich pomalować i mam dylemat z podstawkami
-
- "Nie jestem powergamerem"
To ja mogę was dobić. Snorri 60 zł Z głową smoka 75 zł na allegro w dodatku ^^
Podnosząc topór, przeklął przeciwnika i ruszył do ataku .....
Jeden cel .......
Może być ostatni ......
Pomścić Krzywdę Klanu z Karak Vlag .....
KU CHWALE KRASNOLUDZKIEJ POTĘDZE .......
Jeden cel .......
Może być ostatni ......
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
A ja zawsze myślałem (w sumie nie wiem czemu), że Snorri jest w innej skali (większy)...
Bo jest. Nieznacznie, ale jednak... przynajmniej nadal tak uważamsmiejagreg pisze:A ja zawsze myślałem (w sumie nie wiem czemu), że Snorri jest w innej skali (większy)...
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
-
- "Nie jestem powergamerem"
A więc, lepsze zdjęcia.
Ogólnie do pomalowania na czas mojego wyjazdu i konwersji pójdzie:
20 Slayerów z AoW zmodernizowani jako thunderersi.
10 minersów z drillem.
Wojacy i inni
Ogólnie, to pomysł na armię mam taki, że będą to sami Slayerzy. Każda jednostka będzie odpowiednio zrobiona za wyjątkiem Ironsów, bo tych w Slayerów nie zrobię, chyba że parowe pancerze wspomagane jako mini golemy, vel fillery xD
Ogólnie do pomalowania na czas mojego wyjazdu i konwersji pójdzie:
20 Slayerów z AoW zmodernizowani jako thunderersi.
10 minersów z drillem.
Wojacy i inni
Ogólnie, to pomysł na armię mam taki, że będą to sami Slayerzy. Każda jednostka będzie odpowiednio zrobiona za wyjątkiem Ironsów, bo tych w Slayerów nie zrobię, chyba że parowe pancerze wspomagane jako mini golemy, vel fillery xD
Podnosząc topór, przeklął przeciwnika i ruszył do ataku .....
Jeden cel .......
Może być ostatni ......
Jeden cel .......
Może być ostatni ......
Hah klimatyczna grupa. Ad plus brody, metaliki i klejnoty. Skóra krasnoludzka jak najbardziej. Fajnie zrobione drzewce z dozą drzeworealizmu. A całość dopełniają podstawki. Dopięte, że tak powiem, na ostatnią klamrę.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
pierwsza mysl jak zobaczylem figurke dahara to:Robo pisze:Figurka robi pozytywne wrażenie, choć jest odrobinę zbyt baryłkowaty nawet jak na Krasnoluda. Mi się na pewno podoba
kurde, bombur w beczce
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Tu dawno nie wstawiałem:
Snorri Gryzonos:
White Dwarf dla klanowych:
Demonslayer (jego jeszcze pare kresek czeka, ale nic znaczącego):
Swivel gun - czerwony się rozjaśnił i zbladł, ale sory, taki mamy klimat.
I kolejny slayer do kolekcji. Tym razem z Quest'a. To chyba mój drugi, tylko poprzednik był plastikowy i miał pozę a'la Gurnisson.
Snorri Gryzonos:
White Dwarf dla klanowych:
Demonslayer (jego jeszcze pare kresek czeka, ale nic znaczącego):
Swivel gun - czerwony się rozjaśnił i zbladł, ale sory, taki mamy klimat.
I kolejny slayer do kolekcji. Tym razem z Quest'a. To chyba mój drugi, tylko poprzednik był plastikowy i miał pozę a'la Gurnisson.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"