Robisz zdjęcia jeszcze gorzej niż ja, a sądziłam, że to niemożliwe Z tego co widać, zieloni wydają się całkiem fajni, za szachownicę chylę czoła (mi by się nie chciało :>). Co do pana w zielonej zbroi i elfa - nie wiem, czy to wina zdjęć, ale imho w obu przypadkach przejścia są zbyt ostre i przydałoby się cieniować to na mokro. Poza tym elficki sztandarowy moim zdaniem powinien powalać swoim wyglądem, świecić i błyszczeć (wszak to High Elves!), a Twój bardziej pasuje do bretońskiego chłopstwa. Ale konik fajny Podstawki wszystkiego są rewelacyjne
...But I, being poor, have only my dreams;
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams.
Gorfanga tarcza jest dopracowana. Skóra u zielonych wydaje się być fajna, widać też, że sporo szczegółów na pracy jest zaznaczanych. Typhus ma dość grube te kreski ;] , ale nie przeszkadza to w odbiorze figurki. Fajnie by było jeszcze jakieś zaznaczenie jaśniejsze u niego na krawędzi.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
Ale nie gorzej, niż ja ...
Co do O&G - rozważ może jeszcze zmianę jednego koloru. Imho błękit w tej armii jest dosyć ryzykownym posunięciem, bo troszkę się gryzie z wszechogarniajacą zielenią skóry i generalnie jakoś tak... nie pasuje do tej armii. Być może, gdyby go było dużo... za to żółty, szachownica, skóra O&G (z tego, co widać ) bardzo mi się podobają...
Co do ostrych przejść - zgadzam się, są zbyt widoczne i to osłabia odbiór tych figsów...