Zmiana nicka
Re: Zmiana nicka
Dżizas, coś Ty po latach wymyślił?!
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Sławol pisze:Pędzloliz
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
Spoko. Po prostu sam nie przetłumaczyłem sobie tego kiedy czytałem jego posta bez Twojego komentarza. Rozbawiło mnie to
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- Brushlicker
- Falubaz
- Jan z Czarnolasu
- Mudżahedin
Wróciłem tu po długiej przerwie i chciałbym zunifikować swoją warhammerowo-rpgową tożsamość. Czy mógłbym prosić o zmianę nicku na "Jan z Czarnolasu" (ze spacjami bez _ ).
Dziękować.
Dziękować.