Ranking Ligi WFB 2007/2008
Moderator: swieta_barbara
To fakt Thurionie, mi też się sprawdza(sprawdzał?)...
A może wiesz, kto ma dostęp do tej skrzynki na o2? Bo ciekaw jestem, czy jest tam mój mejl...
A może wiesz, kto ma dostęp do tej skrzynki na o2? Bo ciekaw jestem, czy jest tam mój mejl...
mam wrazenie ze troche dramatyzujecie
Adeon kazdorazowo odpisuje czy wyniki sa w porzadku - wyslanie ich na 2 dni przed ostatecznym terminem daje nam 100% pewnosci ze albo dojda - albo brak odpowiedzi w ciagu doby bedzie wymagal wyslania ponownego..
kazdy serwer niezaleznie czy o2 czy gmail ma prawo miec czasem pada i jedna czy dwie wiadomosci zezrec; da sie z tym zyc - wystarczy nie zostawiac tego na ostatnia chwile
Adeon kazdorazowo odpisuje czy wyniki sa w porzadku - wyslanie ich na 2 dni przed ostatecznym terminem daje nam 100% pewnosci ze albo dojda - albo brak odpowiedzi w ciagu doby bedzie wymagal wyslania ponownego..
kazdy serwer niezaleznie czy o2 czy gmail ma prawo miec czasem pada i jedna czy dwie wiadomosci zezrec; da sie z tym zyc - wystarczy nie zostawiac tego na ostatnia chwile
Wysyłajcie wyniki zaraz po turniejach, to mniej ciśnień będzie i więcej czasu na korekty. 2 tygodnie są, a gro wyników przychodzi na kilka dni przed terminem.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
ja czekam na wyjasnienia bledow w rankingu, juz sie pokumalem ze jak ktos nie ma 10 turow to wchodza mastery ile wlezie.. dopiero jak ktos ma i 6 lokali i 4 mastery to sie eliminuja dane wyniki
warto by bylo to poprawic zeby liczylo jak nalezy, bo niedlugo holan bedzie mial 3000pkt w rankingu majac zalicozne 10 masterow...
warto by bylo to poprawic zeby liczylo jak nalezy, bo niedlugo holan bedzie mial 3000pkt w rankingu majac zalicozne 10 masterow...
A ja nadal zastanawiam się, kto ma dostęp do skrzynki ligawfb@o2.pl i czemu nie może mi powiedzieć, czy mój mejl doszedł... 

Sorki, ze nie odpowiadalem - poczta mi uznala, ze powiadomienia z forum to spam. Thurion - juz poprawione - w algorytmie jedna zmienna nie byla inicjowana - juz jest ok.thurion pisze:Robson ma zaliczone 5 masterow, nie wiem jakim cudem.. dalej mi sie sprawdzac nie chce ale radzilbym to posprawdzac dokladniej wsrod osob z 5 masterami
pzdr
Juz chyba zylion razy pisalem - nie odbieram tamtej poczty. Przeczytaj instrukcje, a bedziesz wiedzial na jakiego maila zglaszac wyniki.pingus pisze:Tak tylko pytam.pingus pisze:Wyniki mimantu doszły?
Wysłałem na to ligowe na o2.
W Lublinie jest koleś o takiej ksywce z tego co się orientuję.Grail Knight pisze:A ja nie wiem czemu jestem 2 razy zarejestrowany, na te same nazwisko Łysiak tylko że jeden ma ksywe Grail Knight i jest z Lublina a drugi nie ma ksywy i jest w Warszawy, proszę o usunięcie tego z Lublina bo mogą być jakieś pomyłki...
POzdro

A czemuz to nie znalezli sie oni w pliku z wynikami ?Malal pisze:A ja ladnie prosze o interwencje reczna pana Adeona;)
Sędziowie:
1. Paweł Rusin (główny) 1785
2. Marek Buszkiewicz 1083
3. Oskar Górka 1243
4. Tomasz Hądzlik 1276
5. Michał Rusinek 1787
Sedziowie na Masterze ArenaProsze o premie dopisanie
![]()
Z gory dziekuje
Napisze do Pawla Rusina, zeby doslal wyniki.Malal pisze:A na to pytanie Ci nie odpowiem bo nie wiem
Mam pytanko co do zgłaszania wyników. Zgodnie z instrukcją .csv powinien mieć przecinki, a mnie Excel wypluwa ze średnikami. Skrypt wyłapuje i jedno i drugie, czy muszę ręcznie powymieniać średniki na przecinki?
A licky boom boom down!!!