Warszawa, niedziela 16.02.2014, Euro, Wojna o Wąsy
Re: Warszawa, niedziela 16.02.2014, Euro, Wojna o Wąsy
Jak nie będę miał gigantycznego kaca, to będę.
- Loremaster
- Oszukista
Haha to spotkamy się na turnieju albo na lotniskubless pisze:Jak nie polecę do Pekinu, to będę.

- swieta_barbara
- habydysz
Jadę na urlop nie będzie mnie. Ani dyplomów - chyba że chłopaki wyprodrukują 

Jako że Fisher narzuca presję to będę ^^
postaram się przywieźć jakieś nieużytki ze Ślaska (np już całkiem zajechanego przez Nemezisy Pazia)
postaram się przywieźć jakieś nieużytki ze Ślaska (np już całkiem zajechanego przez Nemezisy Pazia)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Wara od Pazia gościu-Qc- pisze:Jako że Fisher narzuca presję to będę ^^

Fajno, że wpadasz z daleka

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

Shino, otwieramy możliwość dla krasiowych graczy ale to nie ma oznaczać że wystawisz demony czy TK jako krasie. Nie kombinuj tylko wystaw sobie te armię które masz.Shino pisze:moge proxowac bomboce demonami a helikoptery skorpionami czy bedzie to za duzo?
jako ironow wezme mumie k?

Shino pisze:nie placz.
z kalesonem juz dogadaem, ze moge
armata to armata a katapka to katapka.
helikopterow tylko nie mam i ironow. ale to chyba nikt nie ma, wiec proxy nie beda tu takim problemem prawda?
nie będzie high five!

chyba zrobimy ocenę malowania

stary. ja mam prawie 200 pomalowanych zombiaków w domu bez filerówShino pisze:mam nadzieje, ze wtedy policzysz twoje zombiaki tak jak powinny byc licozne. Czyli fillerery na tyle, zeby nie przeszkadzaly przy zdejmowaniu strat :*

Shino wiesz coś o czym ja nie wiem ze już rozpę rzeźbisz?
poszedł preorder na ab, dżizas jaki człowiek jest glupi 

Remo pisze: Ja bym tabelkę miscasta też usunął bo czasem komuś Wampira wsysnie i jest to smutne i niesprawiedliwe i w ogóle brak balansu...