większości to znaczy Tobie?Fuxiorr pisze:Tyle że większości ludu się one podobająMorog pisze:pracowniczy sklepu GW agresywnie, przygotowanymi tekstami bronią tej krasnoludzkiej porażki
to jasno pokazuje że sprzeciw ma zasięg ogólnoświatowy![]()
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
większości to znaczy Tobie?Fuxiorr pisze:Tyle że większości ludu się one podobająMorog pisze:pracowniczy sklepu GW agresywnie, przygotowanymi tekstami bronią tej krasnoludzkiej porażki
Mnie i innym.. głownie nowe krasie są krytykowane przez Ciebie, Grzesia i MolaMorog pisze:większości to znaczy Tobie?Fuxiorr pisze:Tyle że większości ludu się one podobająMorog pisze:pracowniczy sklepu GW agresywnie, przygotowanymi tekstami bronią tej krasnoludzkiej porażki
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Mi też podobają się nowe modeleMorog pisze:większości to znaczy Tobie?Fuxiorr pisze:Tyle że większości ludu się one podobająMorog pisze:pracowniczy sklepu GW agresywnie, przygotowanymi tekstami bronią tej krasnoludzkiej porażki
+1Druchii pisze:Nowe kraśki są super.
Świetne modele, mnóstwo cudownych detali.
Dla mnie bomba, oby tak dalej!