Tarnów, 08.02.2014, 2400 ETC, Pierwsze Przesłuchanie!
Re: Tarnów, 08.02.2014, 2400 ETC, Pierwsze Przesłuchanie!
Mój ID miales na kartce z wynikami, ale wpisze go jeszcze raz na forum:2570, Pawła to: 1915
Poza tym: http://ranking.wfb-pol.org/players.php
funkcja szukaj (crtl+f) i wpisujesz kogo poszukujesz... nie rób sztucznych problemów.
Pozdrawiam
Tomek
funkcja szukaj (crtl+f) i wpisujesz kogo poszukujesz... nie rób sztucznych problemów.
Pozdrawiam
Tomek
xYz
- Weatherwax
- "Nie jestem powergamerem"
Był na kartce, pamiętam jak ze zwieszoną głową podawałem po bitwieGremlin pisze:Mój ID miales na kartce z wynikami, ale wpisze go jeszcze raz na forum:2570, Pawła to: 1915
Pozdrawiam
Tomek
Poza tym - nie stresujta się na Oposika - nasz skaveński elf tylko zaznacza swoją obecność w tym wątku
Ps. dzięki za bitewkę i zmuszenie moich brodaczy do nauki kolejnych szarż. Pewnie zaraz zetną kowadełko, więc to były jedne z moich ostatnich . Pozdr.!
Światło wierzy, że przemieszcza się szybciej od wszystkiego, ale się myli. Nieważne, jak szybko pędzi, zawsze odkrywa, że ciemność dotarła na miejsce wcześniej i już na nie czeka.
- Weatherwax
Z - tudzież - versus "Ciupadze" nigdy nie grałeś? Wstyd nie szarżować tą twoją papugą na leśne kłapouchyOpos pisze:Jak napisałem Pawłowi, nie wszystkie karty na koniec do mnie dotarły, a nie znam waszych imion i nazwisk, by w ten sposób znaleźć, nie są to sztuczne problemy...
Światło wierzy, że przemieszcza się szybciej od wszystkiego, ale się myli. Nieważne, jak szybko pędzi, zawsze odkrywa, że ciemność dotarła na miejsce wcześniej i już na nie czeka.
- Weatherwax
Najbrzydszym modelem w świecie całego warhammera szarżować na leśników nie ma jak.. Widać dobrze, żeś się zelfiłOpos pisze:Grałem, ale wieki temu i to szczurami
Fajnie, chętnie przyjadę. Ma się rozumieć, ze challenge przechodzi.White Lion pisze:p.s. Arik, Maku, Matamata - zwolniło się miejsce i jesteście do nas wpisani więc leczyć Arika !
i Arkiku mam nadzieję, że nasz chalenge przechodzi na najbliższą sobotę
Może zabierzecie jeszcze kogoś do nas ? Arik może Vampirella zagra ?
Vampirelka gdyby chciała zagrać byłaby wpisana na listę
Nie żebym bronił Szczurka, ale cóż to Krasiu ? Biorąc pod uwagę Twe nowe, 'fspaniałe' jednostki, chyba nie jesteś w pozycji do wygłaszania takich stwierdzeń ;>Matamata pisze:Najbrzydszym modelem w świecie całego warhammera (...)
- Vampirella
- Plewa
Nie tyle żebym tak całkiem nie chciała, lecz biorąc pod uwagę moje szczątkowe modele(raptem 9) musiałabym wszystko pożyczać co już stanowi problem, a poza tym jaki tam ze mnie gracz- niedzielny chyba Nie wykluczone jednak że może przejadę się jako "maskotka" klubowaWhite Lion pisze: p.s. Arik, Maku, Matamata - zwolniło się miejsce i jesteście do nas wpisani więc leczyć Arika !
- Weatherwax
Jej! Mam nadzieję, że z pomponamiVampirella pisze:Nie tyle żebym tak całkiem nie chciała, lecz biorąc pod uwagę moje szczątkowe modele(raptem 9) musiałabym wszystko pożyczać co już stanowi problem, a poza tym jaki tam ze mnie gracz- niedzielny chyba Nie wykluczone jednak że może przejadę się jako "maskotka" klubowaWhite Lion pisze: p.s. Arik, Maku, Matamata - zwolniło się miejsce i jesteście do nas wpisani więc leczyć Arika !
- Vampirella
- Plewa
Z pomponami? Widziałeś wampira z pomponami? mogę dzwonić łańcuchami i zawodzić zagrzewając was do walkiMatamata pisze: Jej! Mam nadzieję, że z pomponami
- Weatherwax
Oj tam, oj tam - łańcuchami.. skoro pragniesz tak bardzo chłodnego dotyku metalu możesz zawsze przywieźć jaką rurę..chodzi oczywiście o dwuraki, czyli takie dwuręczne rury do łomotania przeciwników po głowach..Vampirella pisze:Z pomponami? Widziałeś wampira z pomponami? mogę dzwonić łańcuchami i zawodzić zagrzewając was do walkiMatamata pisze: Jej! Mam nadzieję, że z pomponami
Ostatnio zmieniony 13 lut 2014, o 11:26 przez Weatherwax, łącznie zmieniany 1 raz.
- Vampirella
- Plewa
Krasiu Ty mnie chyba nie lubisz... Tak na forum, przy wszstkich i o rurach...Matamata pisze:Oj tam, oj tam - łańcuchami.. skoro pragniesz tak bardzo chłodnego dotyku metalu możesz zawsze przywieźć jaką rurę.. if you..
know what I..
..mean..
oczywiście że nie wiem "What do You mean"
Anyway dzieki wielkie za naprawdę fajny turniej!
Komfortowe warunki, niejako masterowy standard! Bawiłem sie przednie acz wynik koncowy nie powala, ale tak to jest gdy spotyka sie swa Nemezis...
vs Matamata: 15
vs OPos: 16
i Kosmo.
P.s. jedyny minus, to głupi modołowy pierwszy stół z 4rema górkami w rogach jednym jeziorkiem i domkiem na środku, plus randomowym lasem. Weźcie nigdy więcej czegoś takiego nie robcie. Woch w 3 tury parkuje każdemu gdzie chce, a że najczęściej wybiera najbardziej analne miejsca... no cóż.
Komfortowe warunki, niejako masterowy standard! Bawiłem sie przednie acz wynik koncowy nie powala, ale tak to jest gdy spotyka sie swa Nemezis...
vs Matamata: 15
vs OPos: 16
i Kosmo.
P.s. jedyny minus, to głupi modołowy pierwszy stół z 4rema górkami w rogach jednym jeziorkiem i domkiem na środku, plus randomowym lasem. Weźcie nigdy więcej czegoś takiego nie robcie. Woch w 3 tury parkuje każdemu gdzie chce, a że najczęściej wybiera najbardziej analne miejsca... no cóż.
xYz
Modułowe stoły może są i ładne, ale wogóle nie nadają się do grania.
Wisła Kraków.
- Weatherwax
Sądzę, że więcej takich prikazów nie będzie - cenne wypowiedzi pierwszych przesłuchiwanych..może wiosna przyniesie lepszy układ na stole numer 1. I trzeba się postarać by następnym razem honoru naszego klubu broniła wyższa pozycja niż w drugiej dziesiątce.. brak Arika odczuwalny..Opos pisze:15Gremlin pisze:vs OPos: 16
Z tym stołem to racja, ale cóż, taki prikaz
- Weatherwax
Wręcz przeciwnie - ale masz rację, skoro Vampirka nabrała kolorów od moich wypowiedzi to hyżo udaję się do zaciszy swojej, żeby kolor z purpury nie zmienił się w zielony. A Ty zbieraj swoich truposzy to za "rury" odwdzięczysz mi się na planszyVampirella pisze: Krasiu Ty mnie chyba nie lubisz... Tak na forum, przy wszstkich i o rurach...