Afro pisze:nie chce mi się za bardzo przekopywać, dlatego może już było:Cannons have been mentioned to be d3 wounds and 120 points. Apparently the Empire can make better armour and war machines than the masters...

Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Afro pisze:nie chce mi się za bardzo przekopywać, dlatego może już było:Cannons have been mentioned to be d3 wounds and 120 points. Apparently the Empire can make better armour and war machines than the masters...
imperium chętnie przyjmie krasoludzikich adeptów do szokły inżynierii w NullnByqu pisze:Afro pisze:nie chce mi się za bardzo przekopywać, dlatego może już było:Cannons have been mentioned to be d3 wounds and 120 points. Apparently the Empire can make better armour and war machines than the masters...![]()
Za pół roku to ludzie będą płakać na zbyt duży koszt i wadliwość swoich działimperium chętnie przyjmie krasoludzikich adeptów do szokły inżynierii w Nulln
Masz dalej najwolniejsza piechote w grze, bez popychaczki i "rune of chonotu", co oznacza ze zostaniesz wymanewrowany przez każdego. Sądze że łądnie wyglada to na papierze, w praktyce bedzie średnio (stanie strzelanie i przyjmowanie na klatę), w efekcie ciężko będzie o lepszy wynik niż remis z myslącym przeciwnikiem. Co nie znaczy ze nie ostrze sobie zębów na krasnoludzki nieudolny ofensJakim cudem może być trudno grać ofensem? Zgodnie z plotkami możemy wziąć sztandar dający vanguard, połowa żyrków może mieć vanguard, do tego rangerzy. Zgodnie z powyższym, jedna jednostka zaczyna grę 12" na od przeciwnika, drugi klocek piechoty jest na środku stołu, a 2 lub 3 żyrki sieją zamieszanie.
Tak generalnie flame canon z s6 D3 W to skłon w stronę MI MO i MCGrichalk pisze:Danie multiplikacji tylko D3 to ukłon właśnie dla MI ,MC i Monsterów, coby mogły zacząć sie lepiej sprzedawać. Później wróci D6
Canon za 120 punktów i d3 woundy to porażka, lepiej we flame canon czy organy już zainwestować. Nawet jak będzie runa , która będzie to zwiększać, czy ME, to za droga to inwestycja będzie.
Założę się, że Kraśki, jako przodownicy w dziedzinie inżynierii, mają również bogatą ofertę zabawek skierowaną do pań.Fluffy pisze:Ps: szczególnie obleśnie wyglądają irondrejki, z wielkim runicznym dildem. Fuj fuj fuj.
Potrzebujesz co najmniej dwa żyrki żeby myśleć o odstrzeleniu byle piątki harpii, więc myślę że tych żyrków może Ci jednak zabraknąć@Fluffy - czym przeciwnik ma cię wymanewrować, skoro żyrki są w stanie odstrzelić fasty i odginać?
Ja wyczytałem że nawet dwie jednostki można złożyć - jedna ma sam Strollaz Rune, a druga Strollaz + coś tampanterq pisze:Jakim cudem może być trudno grać ofensem? Zgodnie z plotkami możemy wziąć sztandar dający vanguard, połowa żyrków może mieć vanguard, do tego rangerzy. Zgodnie z powyższym, jedna jednostka zaczyna grę 12" na od przeciwnika, drugi klocek piechoty jest na środku stołu, a 2 lub 3 żyrki sieją zamieszanie.