7 ed. - nowe HE
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
dragon mage kosztuje 350... a jak dokupisz 2 lvl i jakies przedmiocik to bedzie ponad 400
na male punkty HE beda naprawde mocne
na male punkty HE beda naprawde mocne
Pytanie:
Jaki jest koszt enchant item ktore pozwala przerzucac urzytkownikowi i calemu jego odzialowi nieudane trafienie i zranienia i zmusza przeciwnika do powturzenia udanych rzutow zbroii?
Rozumiem ,ze item'u mozna uzyc raz na bitwe kosztem jednej rany na noszacym go bohaterze.
Jaki jest koszt enchant item ktore pozwala przerzucac urzytkownikowi i calemu jego odzialowi nieudane trafienie i zranienia i zmusza przeciwnika do powturzenia udanych rzutow zbroii?
Rozumiem ,ze item'u mozna uzyc raz na bitwe kosztem jednej rany na noszacym go bohaterze.
Ostatnio zmieniony 10 paź 2007, o 16:08 przez ELMALIER, łącznie zmieniany 1 raz.
talismanof loec - 10 pts
Fensir
Z tych kombinacji co podałeś nigdy nieużyłem żadnej,bo besęsu,prawda że brak challenery zaboli ale 3 magów moim zdaniem będzie jak najbardziej dawało rade,silna magia,piechota którą trudno pojechać,wsparcie 4 maszyn i jakiś gówienek,ew dragonów.
Z tych kombinacji co podałeś nigdy nieużyłem żadnej,bo besęsu,prawda że brak challenery zaboli ale 3 magów moim zdaniem będzie jak najbardziej dawało rade,silna magia,piechota którą trudno pojechać,wsparcie 4 maszyn i jakiś gówienek,ew dragonów.
No tak tylko nie zapominajcie że one use only i tracisz 1 wounda po urzyciu. I z tego co ja zrozumiałem to on ci daje przerzuty na twoje trafienia, ranienia i na udane save'y przeciwnika.
$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$
na mounta nie działa, bonus dostaje tylko ten kto trzyma ("bearer").karlee pisze:A na mounta dziala ? Od tej rany jest save ?
od tej rany nie ma zadnych savów (wardów tez).
Kolegi nie potrzebował ale był przydatny. Po prostu kolega skracał cierpienie a bez niego to biedaczysko musiał czekać aż się wykrwawi. A co do championa to IMO tylko bladelordowi. On wypali te swoje 3A WS6 S5, i ma realna szansę te trzy rany wklepać. Przy innych champach to 2A nie tak dużo jest. No pozostaje jeszcze kwestia, że champ automatycznie ginie więc czy jest warto go poświcać. Jak już wsześniej wspomniałem, IMO tylko bladelord jest wart.
@Majones: No raczej nie.
@Majones: No raczej nie.
$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$