Warszawa, niedziela 16.02.2014, Euro, Wojna o Wąsy
wiem tylko, ze bede mial mase ironow, bede mial 4 tanow z breafem d3 rany i wszystkie 6 helikopterkowTomashWwl pisze:Shino wiesz coś o czym ja nie wiem ze już rozpę rzeźbisz?poszedł preorder na ab, dżizas jaki człowiek jest glupi

I po 3 fazie magii nie dojdziesz do CC, bo nie będziesz miał już nic na stoleShino pisze:wiem tylko, ze bede mial mase ironow, bede mial 4 tanow z breafem d3 rany i wszystkie 6 helikopterkowTomashWwl pisze:Shino wiesz coś o czym ja nie wiem ze już rozpę rzeźbisz?poszedł preorder na ab, dżizas jaki człowiek jest glupi
mega armia.

Jako ze wyjazdu już prawie pewny proponuje: Gąsior challange w ramach rewnżu za zeszłoroczny Gdańsk
? Dalej mam szczury 
Shino shino shino - niesmaczne to jest
ale chetnie sobie zobacze jak sobie przy mnie tym "polatasz" 

Shino shino shino - niesmaczne to jest

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
mam rozpiskę mniej antyVCetową niż ta fisheraGasior pisze:QC jakże bym mógł odmówić, jako dobry organizator. wprawdzie i szczurki i wampirki już nie te co kiedyś, ale możemy sobie pograć

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
nie wiem w co się nie mieścisz, ale nowe krasnale są bardziej fit niż mysliszShino pisze:8 sienie miesci.Dymitr pisze:a nie wszystkie 8 ?
pozdro.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Remo pisze: Ja bym tabelkę miscasta też usunął bo czasem komuś Wampira wsysnie i jest to smutne i niesprawiedliwe i w ogóle brak balansu...
skladasz rozpe na samych helikopterkach?Dymitr pisze:nie wiem w co się nie mieścisz, ale nowe krasnale są bardziej fit niż mysliszShino pisze:8 sienie miesci.Dymitr pisze:a nie wszystkie 8 ?
pozdro.
czy moze tam sa jeszcze jakies inne oddzialy? special jest troche zapchanym slotem w tej armii.
ze slaska w sumie bedzie zestaw Qc i 3 SSmanów wasi ulubieni Solo i Andrzej oraz Domin