09.02.2014 WINTER IS COMING 2400 Warszawa PX cafe(Niedziela)

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
oczko
Falubaz

Re: 09.02.2014 WINTER IS COMING 2400 Warszawa PX cafe(Niedzi

Post autor: oczko »

dzięki przeciwnikom za 3, no 2,5 fajne bitwy - łucznicy zabijający w ronę w pierwszej bitwie man of the mach, w drugiej po raz kolejny upokorzony przez niestandardową rozpę kalesonera - dzięki że mi przypomniałeś o potędzę nietypowych ropzisek, 3 bitwa z wampirmi i mina mishy kiedy mu klocek dwarfów bezczynnie stojący w lesie przez całą grę uciekl z przed nosa Vampira zabierając ze sobą wszystkich bohaterów. I kolejne zdziwienie kiedy okazało się że po obniżeniu T o 2 30 łuków plus HODa i katapa wyparowało oddział szkieli w ktorych stał Vapire. Plus następna spolona szarża żeby dzialo jeszcze raz mogło nie zranić i na koniec lord który ginie od tego działa ( w końcu) po tym jak zabrakło mu milimetrow żeby uciec z overruna za stół
lwieserce85 pisze:poprosił bym o zwrot zielonego traye'a który pożyczyłem chyba Oczkowi (ale pewności nie mam)
oddam przy najbliższej okazji na turnieju, ewentualnie mogę je kiedyś podrzucić do PX
Obrazek

Awatar użytkownika
Kervyn
Chuck Norris

Post autor: Kervyn »

Moja czerwona miarka GW cudownie się rozmnożyła i mam teraz dwie, jak komuś brakuje niech da znać ;)

edit: ok, doczytałem, to zapewne Twoja Talladil. PM.
Queek.

Awatar użytkownika
Tutajec
Postownik Niepospolity

Post autor: Tutajec »

Dzieki, turniej byl bardzo fajny, jedyne czego zabraklo to wlasciwie par grajacych, myslalem ze bedzie moza zobaczyc jakies fajne epickie armie.

najwiekszy plus za pogode i checi Heliona
Obrazek

Awatar użytkownika
mati.pl
Falubaz

Post autor: mati.pl »

mojej nie widziałeś ? ;)
Obrazek

ODPOWIEDZ