Kraków 15.02.2014 - Vanaheim EURO - Walentynkowa paróweczka
Re: Kraków 15.02.2014 - Vanaheim 2x800 - Walentynkowa parówe
Na razie wygląda na to, że turniej w ogóle się nie odbędzie 

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Dydu ma widać gdzieś organizację tego turnieju, do tej pory nie wypowiedział się w kwestii formatu i nie oprawił ograniczeń. Szkoda, mógł być fajny turniej, termin mi bardzo pasował, a tak będę musiał ten weekend zaplanować inaczej.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
Jak już mówiłem, 1600+800, pozwoli to na ciekawe kminy z kontyngentami, oraz bedzie można przytulić do siebie jakiegoś początkującego gracza. Trzeba tylko znaleźć w archiwum jakiś turniej tego typu i przekleić regulamin. I trzeba to zrobić jak najszybciej, bo czasu jest bardzo mało.
Poprawiłem regulamin, BRE nie musi wystawiac BSB.
Format jest ustawiony tak, aby młodzi spokojnie zagrali i czegoś sie nauczyli, Andrzej jak Ci się format nie podoba to nikt Cie zmuszał do grania nie będzie.
Jeżeli ktoś jest chetny to prosze o info, zebyśmy wiedzieli czy jest sens organizowac turniej, czy jest chetnych 5 osob.
Format jest ustawiony tak, aby młodzi spokojnie zagrali i czegoś sie nauczyli, Andrzej jak Ci się format nie podoba to nikt Cie zmuszał do grania nie będzie.
Jeżeli ktoś jest chetny to prosze o info, zebyśmy wiedzieli czy jest sens organizowac turniej, czy jest chetnych 5 osob.
dobra - z całym szacunkiem ale dość tego
Dydu- nie możesz tak mówić do potencjalnych uczestników. Tym bardziej że pomysł Andrzeja nie był zły. Zarżnąłęś ten turniej- ja nie wiem czy świadomie czy nie ale pogadam jutro z Bartkiem....

Dydu, mówię Ci to ze szczerego serca - jesteś mega słabym orgiem.
I owszem, nie podoba mi się, ale nie tyle format, co Twoje podejście do graczy. I faktycznie, teraz na pewno nie przyjdę. Grajcie sobie 4 bitwy w 3 teamy, z czego 2 będą 1-osobowe. Miłej zabawy i mam nadzieję, że nie dostaniesz więcej od Bartka turnieju w Vanie.
Co to ma niby być za tekst? To org jest dla graczy, a nie gracze dla orga. Mówię Ci, co mi się nie podoba, ludzie mnie popierają a Ty wyskakujesz z czymś takim? Jak nie masz siły/czasu/ochoty to daruj sobie organizowanie turniejów. Po co w ogóle zgłosiłeś się do organizowania go, skoro teraz z pełną premedytacją uwalasz frekwencję?Dydu pisze:Andrzej jak Ci się format nie podoba to nikt Cie zmuszał do grania nie będzie.
I owszem, nie podoba mi się, ale nie tyle format, co Twoje podejście do graczy. I faktycznie, teraz na pewno nie przyjdę. Grajcie sobie 4 bitwy w 3 teamy, z czego 2 będą 1-osobowe. Miłej zabawy i mam nadzieję, że nie dostaniesz więcej od Bartka turnieju w Vanie.
Można liczyć na zmianę formatu?
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Byłoby głupotą nie zaliczyć tego turnieju do ligi - liga jest dla graczy a nie dla biurokracji.Dydu pisze:Napisałem do Krzyśka, czy jeżeli zmienimy format to turniej bedzie zalizony do ligi
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
under the watching eyeAndrzej pisze:Dydu, mówię Ci to ze szczerego serca - jesteś mega słabym orgiem.
Co to ma niby być za tekst? To org jest dla graczy, a nie gracze dla orga. Mówię Ci, co mi się nie podoba, ludzie mnie popierają a Ty wyskakujesz z czymś takim? Jak nie masz siły/czasu/ochoty to daruj sobie organizowanie turniejów. Po co w ogóle zgłosiłeś się do organizowania go, skoro teraz z pełną premedytacją uwalasz frekwencję?Dydu pisze:Andrzej jak Ci się format nie podoba to nikt Cie zmuszał do grania nie będzie.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Bończuczny ten nasz mały kogucik!Andrzej pisze:Dydu, mówię Ci to ze szczerego serca - jesteś mega słabym orgiem.
Podobno na siłkę też uczęszcza!
xYz
no musi zacząć trenować
dla własnego bezpieczeństwa
....
Ważne jest żeby turniej się odbył i żeby ludzie przyszli - proste. Rozmawiałem z Bartkiem jak obiecałem i na pewno zadziała w tym temacie....

Ważne jest żeby turniej się odbył i żeby ludzie przyszli - proste. Rozmawiałem z Bartkiem jak obiecałem i na pewno zadziała w tym temacie....