Kraków 15.02.2014 - Vanaheim EURO - Walentynkowa paróweczka

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Andrzej
Pan Spamu

Re: Kraków 15.02.2014 - Vanaheim 2x800 - Walentynkowa parówe

Post autor: Andrzej »

Na razie wygląda na to, że turniej w ogóle się nie odbędzie :D
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
kotson
Falubaz

Post autor: kotson »

Andrzej ma rację, lepsze byłyby trochę większe punkty.
Jakby co wciąż szukam pary dla moich tk
BEER FOR THE BEER GOD
CANS FOR THE CANS THRONE

Awatar użytkownika
michal
Chuck Norris

Post autor: michal »

Proponował bym za radą mojego bezdomnego brata zrobic euro :)

Andrzej
Pan Spamu

Dydu ma widać gdzieś organizację tego turnieju, do tej pory nie wypowiedział się w kwestii formatu i nie oprawił ograniczeń. Szkoda, mógł być fajny turniej, termin mi bardzo pasował, a tak będę musiał ten weekend zaplanować inaczej.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?

Awatar użytkownika
Legion
Kradziej

Post autor: Legion »

Czy Bretonnia musi wystawiać BSB obowiązkowo? Na 800 punktów robi się to nieco trudne.
Vae victis!

Andrzej
Pan Spamu

Musi, bo Dydowi nie chciało się zrobić dobrego regulaminu.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Mnie tez jest szkoda tego terminu. Trzeba to ogarnąć. Dydu zmien albo jakos popraw ten fotmat żeby bylo mniej placzu i zebyu turniej sie jednak odbyl bo w tej formie to jednak słabo to widzę. ...
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Andrzej
Pan Spamu

Jak już mówiłem, 1600+800, pozwoli to na ciekawe kminy z kontyngentami, oraz bedzie można przytulić do siebie jakiegoś początkującego gracza. Trzeba tylko znaleźć w archiwum jakiś turniej tego typu i przekleić regulamin. I trzeba to zrobić jak najszybciej, bo czasu jest bardzo mało.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Ja mysle ze ten format spełnia zalozenia Barteka właściciela v odnosnie promowania gry dla młody. Czy ktoś ma inne zdanie?
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Post autor: Dydu »

Poprawiłem regulamin, BRE nie musi wystawiac BSB.

Format jest ustawiony tak, aby młodzi spokojnie zagrali i czegoś sie nauczyli, Andrzej jak Ci się format nie podoba to nikt Cie zmuszał do grania nie będzie.

Jeżeli ktoś jest chetny to prosze o info, zebyśmy wiedzieli czy jest sens organizowac turniej, czy jest chetnych 5 osob.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

dobra - z całym szacunkiem ale dość tego :) Dydu- nie możesz tak mówić do potencjalnych uczestników. Tym bardziej że pomysł Andrzeja nie był zły. Zarżnąłęś ten turniej- ja nie wiem czy świadomie czy nie ale pogadam jutro z Bartkiem....
Obrazek

Awatar użytkownika
Xier
Falubaz

Post autor: Xier »

Ja bym przyszedł zagrać ale format jest z dupy -kmina Andrzeja ok. :wink:
nieregulaminowy podpis usunięty - administracja

Andrzej
Pan Spamu

Dydu, mówię Ci to ze szczerego serca - jesteś mega słabym orgiem.

Dydu pisze:Andrzej jak Ci się format nie podoba to nikt Cie zmuszał do grania nie będzie.
Co to ma niby być za tekst? To org jest dla graczy, a nie gracze dla orga. Mówię Ci, co mi się nie podoba, ludzie mnie popierają a Ty wyskakujesz z czymś takim? Jak nie masz siły/czasu/ochoty to daruj sobie organizowanie turniejów. Po co w ogóle zgłosiłeś się do organizowania go, skoro teraz z pełną premedytacją uwalasz frekwencję?

I owszem, nie podoba mi się, ale nie tyle format, co Twoje podejście do graczy. I faktycznie, teraz na pewno nie przyjdę. Grajcie sobie 4 bitwy w 3 teamy, z czego 2 będą 1-osobowe. Miłej zabawy i mam nadzieję, że nie dostaniesz więcej od Bartka turnieju w Vanie.

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Wojtuś »

Można liczyć na zmianę formatu?
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Post autor: Dydu »

Napisałem do Krzyśka, czy jeżeli zmienimy format to turniej bedzie zalizony do ligi

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Wojtuś pisze:Można liczyć na zmianę formatu?

na 99% format będzie zmieniony. Dokładne info wieczór.
Obrazek

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Dydu pisze:Napisałem do Krzyśka, czy jeżeli zmienimy format to turniej bedzie zalizony do ligi
Byłoby głupotą nie zaliczyć tego turnieju do ligi - liga jest dla graczy a nie dla biurokracji.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Andrzej pisze:Dydu, mówię Ci to ze szczerego serca - jesteś mega słabym orgiem.

Dydu pisze:Andrzej jak Ci się format nie podoba to nikt Cie zmuszał do grania nie będzie.
Co to ma niby być za tekst? To org jest dla graczy, a nie gracze dla orga. Mówię Ci, co mi się nie podoba, ludzie mnie popierają a Ty wyskakujesz z czymś takim? Jak nie masz siły/czasu/ochoty to daruj sobie organizowanie turniejów. Po co w ogóle zgłosiłeś się do organizowania go, skoro teraz z pełną premedytacją uwalasz frekwencję?

I owszem, nie podoba mi się, ale nie tyle format, co Twoje podejście do graczy. I faktycznie, teraz na pewno nie przyjdę. Grajcie sobie 4 bitwy w 3 teamy, z czego 2 będą 1-osobowe. Miłej zabawy i mam nadzieję, że nie dostaniesz więcej od Bartka turnieju w Vanie.
under the watching eye
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

Andrzej pisze:Dydu, mówię Ci to ze szczerego serca - jesteś mega słabym orgiem.

Bończuczny ten nasz mały kogucik!

Podobno na siłkę też uczęszcza!
xYz

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

no musi zacząć trenować :mrgreen: dla własnego bezpieczeństwa :)....

Ważne jest żeby turniej się odbył i żeby ludzie przyszli - proste. Rozmawiałem z Bartkiem jak obiecałem i na pewno zadziała w tym temacie.... :twisted:
Obrazek

ODPOWIEDZ