Jedyne co będziesz mógł zrobić przeciwnikowi tą super piechotą to obrzucić go obelgamiKocham to starcze pierdzenie.

Have fun

Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Jedyne co będziesz mógł zrobić przeciwnikowi tą super piechotą to obrzucić go obelgamiKocham to starcze pierdzenie.
Ja wiem co to chonotu i popychaczka. Ty nie wiesz co będzie w nowym podręczniku. Bo pewności, że czegoś podobnego albo i lepszego nie będzie, nie masz. Ja natomiast mam pewność, że tacy wszystkowiedzący ludzie jak Ty skutecznie obrzydzili mi battla na ładnych kilka lat. Widzę, że pod pewnymi względami w środowisku nic a nic się nie zmieniło...Fluffy pisze:Skoro nie wiesz po co jest popychaczka i chonotu to ciężko o jakąs dyskusję.No, że tak brzydko powiem, naporowa armia jak ja pie&^%olę... teraz nagle wylewanie żali, że "krasnale nie są mobilne bo wycięli chonotu i popychaczkę"...
Spoko, chętnie popatrze jak forumowi wojownicy będą mordować żyrosami dyskowców WoChu. A jak potwierdzi się plotka z działami/klopami D3W to będzie dopiero moc
To oto są mądre słowa.Kocham to starcze pierdzenie.
Nikt z nas jeszcze nie miał booka w ręce a już olaboga jaki ten kodeks słaby bo zabrali nam kowadło, dispelle, scrolle.
a pamiętacie te lamenty- olaboga kowadło tyle punktów a tylko do jednej popychaczki. i jeszcze minimum raz na turniej wybucha. teraz lament że kowadlo nieoplacalne i brak re-rolli sejwa.
ale tego, że lord będzie w stanie coś zabić, że nasza piechota będzie miała wreszcie pierdyknięcie to nikt nie widzi ?
ilu Was rozegrało bitwę na drafcie ETC dopuszczającym nam 5 maszyn z DOC schowanym za wszelkimi górkami, domkami etc którego z uwielbianych przez wszystkich katapek nie można było ugryźć ?
ilu z Was zgrzytało zębami?
ile razy pancerny lord przegrywał walkę bo wyrżnęli mu hamkow wokół?
jak wtedy płakaliście- dajcie nam drugi atak na hamkach.
przyzwyczailiśmy się przez tyle lat grać gunlinem - to pora się odzwyczaić.
ja z radością wyciągam w niedzielę Slayerów.
Panel użytkownika => Opcje => Przyjaciele i wrogowie => Dodaj do wrogówJa wiem co to chonotu i popychaczka. Ty nie wiesz co będzie w nowym podręczniku. Bo pewności, że czegoś podobnego albo i lepszego nie będzie, nie masz. Ja natomiast mam pewność, że tacy wszystkowiedzący ludzie jak Ty skutecznie obrzydzili mi battla na ładnych kilka lat. Widzę, że pod pewnymi względami w środowisku nic a nic się nie zmieniło...
co zmienia sie w stosunku do poprzedniej edycji. caly czas na kowadle kules wielkie runy by ruszac trzema oddzialami? domyslam sie, ze nie.Fluffy pisze:Jedyne co będziesz mógł zrobić przeciwnikowi tą super piechotą to obrzucić go obelgamiKocham to starcze pierdzenie.Przeciez na ta piechotę z wygarem nikt nie zaszarżuje, każdy stanie na bezpiecznej odległosci i bedzie kicał wokół kulając czary, a ty bedziesz sciągał ludki
![]()
Have fun
powiedz mi jeszcze czy aktualnie (jeszcze) slonko nas nie boli? jak w tym momencie mobilnosc armi wplywa na ucieczke przed vorteksami? co wlasciwie ma sie az tak zmienic, ze slonce bedzie nas karcilo mocniej niz teraz?Fluffy pisze:Ps: "Słonko rzucajo" to bedzie streszczenie najpopularniejszego battle raportu z dwarfami...
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
AoW ma dobre modele; krasnoludzkie pakery, ale fajne; jakiegoś proxa w środek (od ścibora krasnal na niedźwiedziu z długim "toporem", szkoda tylko, że w pełnej zbroi siedzi) i na plansze. Sam kupiłem AoW właśnie po to, mam nadzieję, że będzie to miodne.Bocian pisze:Ja bardzo niegdyś lubiłem grać na dwóch klockach po 20 slayerów i liczę na to, że będzie to znowu wykonalne:) Mało tego, chyba sobie dokupię 20 z AoW;) Dwa razy 30 slayerów - to będzie coś ;D
Jak dobrze, że dużo wiesz w temacie odlewania... będziesz mógł zrobić tańsze i ładniejszeFluffy pisze:nowe modele sa [...] w adekwatnych cenach.
To tak jakby gracze brety płakali ,że armia za bardzo kawaleryjskazrozumcie, ze dwarfy od samego poczatku byly jako armia strzelajaca. nawet w WD pisali, ze nic pod tym wzgledem sie nie zmieni. skad wiec to cale narzekanie, ze znowu bedzie bunkier? ta armia taka wlasnie miala byc.
Inni wydawcy robią też fajniejsze systemy, może czas byś zaczął grać w ich gry i kupował ich figurki?Dźwiedź pisze:Jakoś inne firmy robią tańsze i ładniejsze... Czyżby kradziono surowiec i formy od GW, a może poprostu Genialny Wydawca dyma swoich klientów?
by nie musieć grać nimi w grę, która na to nie zasługuje...Dźwiedź pisze:Już zacząłem, a przed porzuceniem całkowicie systemu wstrzymuję się do wydania nowego booka (a nuż nie będę musiał kupować figurek które nie zasługują na to by je kupić)...