Kraków 15.02.2014 - Vanaheim EURO - Walentynkowa paróweczka
Re: Kraków 15.02.2014 - Vanaheim EURO - Walentynkowa parówec
Bałem się że wyjdzie sytuacja typu 3 booki na sklep. Strasznie fajnie że jest zapas, good move!
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
Fluffy, patrząc na Twoją ostatnią aktywność na forum zastanawiam się kogo gonisz w ilości postów 

Wisła Kraków.
Ziemka!Sevi pisze:Fluffy, patrząc na Twoją ostatnią aktywność na forum zastanawiam się kogo gonisz w ilości postów
Przyszedłbym pograć ale widzę że Gremlina nie będzie więc trochę nie mam motywacji!

Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)
Eee, Ziemka nie dogoni 
Piotr też jest poza jego zasięgiem.

Piotr też jest poza jego zasięgiem.
Wisła Kraków.
A ja chciałbym zaklepac Booka w Wesji PL jak bedziehassan_the_grim pisze:Se nie trafisz!Fluffy pisze:i sterroryzowaniu Bartka groźbą rozgniecenia zakladnika gazetą (mam jego aroka)
A jak chodzi o army booki, po dopisaniu do wishlisty Leoha, Panterq i PiotraB zostaje 5 wolnych booków na sobotę. Więc dobrze że napisaliście w porę. (Fluffy i Danrakh teżź macie zaklepany rzecz jasna)
Jak ktoś chce coś innego jeszcze to pisać na E-MAIL albo dzwonić do sklepu!

Nie spodziewałbym się booków po polsku już wogóle 

Wisła Kraków.
Buuu Moja żona nie będzie pocieszonaSevi pisze:Nie spodziewałbym się booków po polsku już wogóle