smiejagreg pisze:@ Smh - Ty opierdalaczu - widzisz, już Cię wyprzedzają![]()
![]()
![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Bad Grin :badgrin:](./images/smilies/ng_badgrin.gif)
![Bad Grin :badgrin:](./images/smilies/ng_badgrin.gif)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
smiejagreg pisze:@ Smh - Ty opierdalaczu - widzisz, już Cię wyprzedzają![]()
![]()
Razem z Królową dziękujemy za pochwałę. A ja się przyznam że dla odmiany jestem fanem plastiku, szkoda mi ciąć metalowe "zabytki", które i tak są jak dla mnie zbyt bajkowe. A że budżet powiedział "chyba ocipiałeś że dam ci na to kasę" to uznałem ze trzeba wrócić do młodzieńczych planów przerabiania najtańszych plastikówsmiejagreg pisze:Ja, zadeklarowany fan metalowych figsów i wróg plastikowych szkaradztw mówię - idea jest zacna i trza konwertować te paskudyKrólowa się na razie dobrze zapowiada, ale trza się przekonać do malowania , bo same konwersje na nic się zdadzą, jeśli nie będą pomalowane... Czekam zatem na postęp prac...
No a jak! Rumu dajcie, rumu dajcie a jak nie to spie*dalajcie!Smh pisze:smiejagreg pisze:@ Smh - Ty opierdalaczu - widzisz, już Cię wyprzedzają![]()
![]()
![]()
by wyprzedzać trzeba dogonić... a pozwolę na to, bo rum pić zawsze raźniej w więcej osób
![]()
![]()
![]()
Wszystko się ogarnie, po paru latach zastoju wracam do modelarstwa, lepiej mi idzie rzeźbienie ale i malować się nauczęsmiejagreg pisze:Tak jest - oczy minera właśnie tak są malowane. Rozumiem, że to stary malunek, ale dobrze obrazuje, jak malując oczy można uzyskiwać bardzo różny wyraz twarzy figsa...
Dzięki, dziób jest długości głowy ptaszyny, na zdjęciu perspektywa go skróciła przez krzywiznę sztandaruKosa pisze:w pytkę ten BSB
co do ptaszora... coś mi się wydaje że ma za gruby dziób albo zbyt krótki jak na taką grubość.
Dzięki, ośmiornica początkowo miała być większa i bardziej naturalna ale taka czaskomackowata bardzie mi pasowaładzikki pisze:Ośmiorniczka jest świetna. Ogólnie morski klimat jest ok. Własne przeróbki dają masę frajdy.
Słowa "po kosztach" przy modelarstwie szkutniczym to prawie jak "heteroseksualny elf"dzikki pisze:Rollnik jak szukasz akcesoriów po kosztach,by trzymać się klimatu marynistycznego sprawdzaj pod hasłem modelarstwo szkutnicze.
Sztandar napewno będzie orunowany, lansiarski i przesadnie ozdobiony-Qc- pisze:sztandar - daj runy. Broda - daj dluzsza. Jak rzexbić to p ocałości
DziękiWojtuś pisze:Robótki z GS'u ciągną szczenę do podłogi.