Wygrzebalem z szafy swoje figsy i zaczynam malowac. Knights of the Realm Hero z 5ed:

Mam plan na jednego rycerza tygodniowo. Jak to sie uda nie mam pojecia

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Wszyscy bohaterowie z serii regimentowej sa fajni. Ja poluje na Grail Knight Hero, ten z dwurakiem ale kurde na ebayu chodza po 50 funciakow i zawsze ktos go wrzuca z innymi gralowcami. W koncu sie chyba wkurze i kupie cala paczke, reszte sprzedamLegion pisze:Jeden z fajniejszych wzorów starych Bretończyków, malowanie super, biel świetnie dopracowana
+1Duke of Mousillon pisze:Legion pisze:
A bialy to kurde daj spokoj, do tego koloru chyba musze sobie kupic aerograf bo czlowieka szlag trafia, sam barding malowalem chyba ze 2 dni a widze teraz na zdjeciach jaki jest nierowny, na zywo tego nie widac.
Trawa tak wyszla przez przypadek. Jak czyscilem figsa to ulamalem przzez przypadek konia od kopyt i podstawki z kopytami nie moczylem w docie. Potem przykleilem konia do podstawki i kopyt i zasprejowalem. Zrobilem drajbrasz i tak zostalosmiejagreg pisze:Świetny figs - czekam na kolejnych. Malowanie bardzo fajne, biały jest jednym z najtrudniejszych kolorów, choć i tak wolę go od cieniowania czarnego, który jest chyba jeszcze gorszy... Malowanie bardzo fajne, podoba mi się efekt zmrożonej trawy na podstawce - świetnie to wyszło...
Najlatwiejszy kolor... nagorszym kolorkiem dla mnie jest biel i czerwienNaviedzony pisze:A czarny jest prostyCzarny jest najgorszy!
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy