Dopiero zamowiony... wypowiem sie w poniedzialek ;pokurdemol pisze:Rakso długobrody jest twardy jak skała.
@temat
Jak się prezentuje book, ktoś miał w łapkach? U mnie to byłaby wyprawa "na koniec świata", aby booka oglądnąć (uroki mieszkania na zapupiu).
RUM-ors 8 ed Brodacze.
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: RUM-ors 8 ed Brodacze.
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
www.facebook.com/XIIIKohorta
www.facebook.com/XIIIKohorta
We wcześniejszych plotkach pojawiało się info o 4 falach...czy np klocek warriorsów nie miał również podlegać reedycji ? No i coś czuję, że na sam koniec GW przygotuje niespodziankę w postaci Orc crusheraAfro pisze:
Co do plot, to będzie jeszcze jedna fala? Bo jakoś wszystko przycichło teraz.

Ja dexa bede mial w sobote
"Poproście ich,żeby się nieco uciszyli.Snorri ma małego kaca,-powiedział Snorri.
W:29\D:4\L16
Tomb Kings
W:1\D:0\L:0
galeria moich Krasi: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=33906
DwarfsArtur pisze:Człowieku to jest temat, o nowym info o krasiach - czy wszyscy musimy wiedzieć z jakich modeli zrobisz bombera ... jak dal mnie możesz nawet w kupę wsadzić parasolkę do drinków
W:29\D:4\L16
Tomb Kings
W:1\D:0\L:0
galeria moich Krasi: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=33906
Co ciekawe... można mieć więcej niż jedno kowadło na planszy... 

Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
Nie ma nic w AB takiego.Azgaroth pisze:We wcześniejszych plotkach pojawiało się info o 4 falach...czy np klocek warriorsów nie miał również podlegać reedycji ? No i coś czuję, że na sam koniec GW przygotuje niespodziankę w postaci Orc crusheraNo chyba, że jest już potwerdzenie, że w armybooku na 100% nic takiego nie ma
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
Nie ma, ale niektóre są jak noweDydu pisze:Czy są jeszcze jakieś nowe oddziały poza Drakami i bomberem?

Rangerzy w rarach uzbrojeni po zęby w dwuraki, kusze i rzucane toporki

Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
nowi iron breakerzyAfro pisze:była już lista przecież, oprócz teraz wychodzących irondrejków nie ma żadnych nowych jednostek

DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Chodzi Ci zapewne o: http://www.games-workshop.com/gws/catal ... od1160135aArtur pisze:To by było bez sensu, bo obecny jest w metalu i ponoć krąży plota o spec char tarczowniku co jego shildbarersi dodają +4W a nie +2 jak ma normalny - ktoś nawet na Bugmanie mówił że kosztuje 650 pkt.
Po pierwsze to od dawna finecast. Natomiast król na tronie (nie wiem dlaczego nazywany przez Ciebie "tarczownikiem"

Jak dla mnie jest to najładniejszy art ze wszystkich booków jakie powychodziły i ciężko będzie to przebić nawet Wood Elfomss-sly pisze: okładka mogła być bardziej urozmaicona niż jeden Dwarf

Podręcznik już jest - odbiór w sobotę

Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
- Weatherwax
- "Nie jestem powergamerem"
Jeśli łaska: ile pkt za rangera-kuszola z GW? A i co z tymi toporkami, zamiennie z kuszą jak poprzednio? Plus pytanko-marzenie: quick to fire?...
Ostatnio zmieniony 13 lut 2014, o 12:25 przez Weatherwax, łącznie zmieniany 1 raz.
Światło wierzy, że przemieszcza się szybciej od wszystkiego, ale się myli. Nieważne, jak szybko pędzi, zawsze odkrywa, że ciemność dotarła na miejsce wcześniej i już na nie czeka.