Runelord- 150
Daemon slayer 100 (tylko bronie)
Herosi 75, z wyjątkiem inżyniera który bierze 50. Dragon slayer też tylko bronie może kupić
Czempioni hammeresów i slayerów mogą kupić broń za 25. Slayerzy mogą mieć czampionów ile chcą
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
ja widzę booka i mówie ci że nie maKordelas pisze:Rakso_The_Slayer pisze:Kordelas - ile osób musi Ci jeszcze napisać, że nie, żebyś uwierzył?No trudno... ale upewnię się jak zobacze bookaChester22 pisze:Nie, nie wyjdzie duży model
Dzięki
Morog pisze:ja widzę booka i mówie ci że nie maKordelas pisze:Rakso_The_Slayer pisze:Kordelas - ile osób musi Ci jeszcze napisać, że nie, żebyś uwierzył?No trudno... ale upewnię się jak zobacze bookaChester22 pisze:Nie, nie wyjdzie duży model
Dzięki
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Masz rację, wydaje Ci się.Durin pisze:Mi się wydaje, że kowadło to must have, kostki magii się nie marnują więc chyba warto
Artur pisze:Rune lord oprócz kowadła, MR, AP coś jeszcze daje, jakaś kostek do dispela czy coś ?
Tego w którym są - nadal okopują.Grichalk pisze:Kowale dają AP dowolnemu oddziałowi, czy temu, w którym są?
Inżynierowie nadal okopują maszyny?
zgodnie z prawem UE możesz oddać zakupiony on-line produkt w ciągu 14 bez podania przyczyny.Grichalk pisze:Panowie, a ja mam takie pytanie. Jeżeli zamawiamy produkt w sklepie internetowym (tak ze strony GW), to obowiązuje ich przyjęcie zwrotu zakupionego przez nas produktu w ciągu tygodnia?