Kielce, EURO, 15.02.2014 "4CT Początek"
Re: Kielce, EURO, 15.02.2014 "4CT Początek"
Jeden temat ominąłem ale jak drugi odszedł to już nie mogę odmówić ...
- Weatherwax
- "Nie jestem powergamerem"
Niestety nie będę mógł przyjechać do Kielc - w ww. terminie muszę być w Mielcu. To raz. Jestem całkowicie załamany nowym kształtem Krasnali. To dwa..
Światło wierzy, że przemieszcza się szybciej od wszystkiego, ale się myli. Nieważne, jak szybko pędzi, zawsze odkrywa, że ciemność dotarła na miejsce wcześniej i już na nie czeka.
- White Lion
- Kretozord
to ostatnia okazja grania na starym booku
a reszta od was ?
a reszta od was ?
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
- Vampirella
- Plewa
Tak się wymawiałam, aż w końcu jadę grać i to znów krasnalami, pokurczami a nie moją jedyną i prawowitą armią:) ale grunt to dobrze się bawić
Do zobaczenia
Do zobaczenia
- Shakin' Dudi
- Masakrator
mogę przywieźć matę - zawsze 2 osoby więcej będzie mogło zagrać.
Swoją drogą, może dokupienie takich mat GW byłoby wygodniejszym sposobem, aby móc zwiększyć ilość graczy na turnieju?
Swoją drogą, może dokupienie takich mat GW byłoby wygodniejszym sposobem, aby móc zwiększyć ilość graczy na turnieju?
- White Lion
- Kretozord
niestety ale brakuje nam miejsca i stołów.
maty niewiele pomogą chyba że ostatni stół będzie grał na podłodze
maty niewiele pomogą chyba że ostatni stół będzie grał na podłodze
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
- White Lion
- Kretozord
Dudi nic nie piszesz o Kondu czyli nie da rady ?
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Mial sie odezwac i sie nie odzywa. Nie dostal jeszcze odpowiedzi z roboty pewnie
- Shakin' Dudi
- Masakrator
odezwal sie Kondi-mondi-wladca czarnych mlodszych. Moze jechac.Shakin' Dudi pisze:Mial sie odezwac i sie nie odzywa. Nie dostal jeszcze odpowiedzi z roboty pewnie
Pytanie zasadnicze brzmi: czy ma miejsce? Jeżeli tak to cała nasza piątka przyjedzie : Tocz, Bojo, Czop, Ja, Kondek.
- White Lion
- Kretozord
na razie niestety miejsca nie ma ale niech czeka w gotowości bo jak Ukalez się nie wyleczy to miejsce będzie
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
- White Lion
- Kretozord
Ok Panowie zaimprowizujemy.
ostatni stół gra na macie na podłodze a dzięki temu gramy w 26 osób.
od razu uspokajam, że jak ktoś ma problemy z plecami albo po prostu nie chce grać na podłodze to ma prawo Veta i będą tam grać tylko ci co się zgodzą.
ja w razie czego mogę wszystkie gry na podłodze zagrać i nie mam z tym problemu.
ps. Qba - jaki jest twój Id bo nie mogę cię znaleźć na ligowej liście ?
p.s. uczciwie ostrzegam że jak mi kurier jutro przyniesie booka to gram nowymi dwarfami
ostatni stół gra na macie na podłodze a dzięki temu gramy w 26 osób.
od razu uspokajam, że jak ktoś ma problemy z plecami albo po prostu nie chce grać na podłodze to ma prawo Veta i będą tam grać tylko ci co się zgodzą.
ja w razie czego mogę wszystkie gry na podłodze zagrać i nie mam z tym problemu.
ps. Qba - jaki jest twój Id bo nie mogę cię znaleźć na ligowej liście ?
p.s. uczciwie ostrzegam że jak mi kurier jutro przyniesie booka to gram nowymi dwarfami
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
O mądrala się znalazł, będzie sobie bez restrykcji grał.
Do jutra skład będziemy mieli zatwierdzony. Więc dam znać czy nie zwolnijmy jakiś miejsc. Z składu wypadł kowal i murami, torgrim, pieter i prawdopodobnie ja jadę, być może chudeusz ... Choć jeszcze niewiem czym z racji że pojazd mi się popsuł.
Do jutra skład będziemy mieli zatwierdzony. Więc dam znać czy nie zwolnijmy jakiś miejsc. Z składu wypadł kowal i murami, torgrim, pieter i prawdopodobnie ja jadę, być może chudeusz ... Choć jeszcze niewiem czym z racji że pojazd mi się popsuł.
Ostatnio zmieniony 13 lut 2014, o 15:02 przez Kanadian, łącznie zmieniany 1 raz.
- White Lion
- Kretozord
skończyła mi się lista rezerwowych więc jak zwolnicie miejsca to będą po prostu wolne..
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
- Shakin' Dudi
- Masakrator
z tymi nowymi dwarfami to nie jest tak, ze aby moc grac nim na turnieju to powinien byc przynajmniej tydzien od wydania?
Nie bez powodu lista sędziowska wprowadziła zapisek umożliwiający zapoznanie się z zasadami nowej armii.
Nie bez powodu lista sędziowska wprowadziła zapisek umożliwiający zapoznanie się z zasadami nowej armii.
- White Lion
- Kretozord
data wydania krasi = zeszła sobota.
zresztą na razie tematu nie ma. jak wrócę po pracy do domu to będę wiedział czy coś na mnie czeka czy nie.
pomijając już że przy obecnych plotkach to nie wiem czy nie wolałbym na starych grać
zresztą na razie tematu nie ma. jak wrócę po pracy do domu to będę wiedział czy coś na mnie czeka czy nie.
pomijając już że przy obecnych plotkach to nie wiem czy nie wolałbym na starych grać
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Kodeks dopiero co wyszedł - nie minął tydzień - chyba, że coś mi umknęło?
- White Lion
- Kretozord
jest Flame ! dobrze !
jak podkręcę jeszcze że na razie skołowałem 6 żyrków ale jeszcze jeden mi idzie pocztą więc są szanse na 7mkę ale jeszcze myślę skąd skołować 8mego
p.s. book jest w sprzedaży internetowej GW równo od tygodnia.
jak podkręcę jeszcze że na razie skołowałem 6 żyrków ale jeszcze jeden mi idzie pocztą więc są szanse na 7mkę ale jeszcze myślę skąd skołować 8mego
p.s. book jest w sprzedaży internetowej GW równo od tygodnia.
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1