Chciałem Wam zrobić małego surprise'a wrzucajac fajny koncept wymyślonego przeze mnie gyrocoptera, którego chciałbym ulepić i odlewać
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Niestety jak umiem coś narysować, umiem coś wyrzeźbić, to za cholerę nie potrafię narysować to co chce wyrzeźbić, co dobitnie widać w dziale WE z moim "konceptem" treekin'ów
![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
Więc lecę dalej i będę się pognębiał dalej.
No to mamy coś takiego(kliknij, żeby powiększyć, zdjęcie jest dosyć spore)
![Obrazek](http://imagizer.imageshack.us/v2/280x200q90/36/i10t.jpg)
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Może lepiej opiszę co tam miało być.
Żyrek w stylu tych, z poprzedniej edycji, czyli nie jakieś wielkie, wykonane głównie z drewna i płótna. Sam silnik z metalu.
Kabina z drewna, na to płótno. W środku oczywiście pilot. Za jego plecami cały enigne, jakieś rureczki, wskaźniki, nity itp.
Dalej ogon, również płócienny.
Jedyne co mi wyszło, to chyba ramię śmigła. Coś takiego by było.
Z uzbrojenia to działko zamontowane od dołu, z przodu kabiny. Do tego dodatkowe uzbrojenie w postaci podczepianych od spodu bomby lub dwóch. Do tego z boku takie małe skrzydełka z kolejnymi ładunkami. Ładunki jako małe beczułki(?) z lotkami + z przodu emblemat.
Oczywiście uzbrojenie zrobione tak, że jeśli ktoś nie będzie sobie czegoś życzył to tego nie zamontuje(poza chyba działkiem z przodu, myślę też ,że będą 2 do wyboru.
Pilot w klasycznych googlach, szalik itp
Cały żyrek zaakcentowany gdzieniegdzie runami, emblematami itp.
Teraz rodzi się pytanie, czy chcielibyście, abym coś takiego Wam zmajstrował. Po rysunkach wiem, że nadal nie macie pojęcia jak to się będzie prezentować(sam nie wiem do końca
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)