WE Tancerze [done]

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
dead
Chuck Norris
Kontakt:

WE Tancerze [done]

Post autor: dead »

2 dni luznej roboty ^^" oto efekty

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

fajne modele ;) ale malowanie ich to koszmar - tyle tych sznureczkow i tym podobnych pierdolnikow :x
Ostatnio zmieniony 7 paź 2007, o 16:12 przez dead, łącznie zmieniany 1 raz.

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

bardzo fajne kolorki dobrane :) tatuaze jedynie wydaje mi sie ze mozna by bylo troche wycieniowac ale pewnie jeszcze to zrobisz ;)
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
dead
Chuck Norris
Kontakt:

SexRocket pisze:bardzo fajne kolorki dobrane :) tatuaze jedynie wydaje mi sie ze mozna by bylo troche wycieniowac ale pewnie jeszcze to zrobisz ;)
Beda czarne - to ma byc tylko TT za to mi placa ;) wiec niestety rozczaruje troche Ciebie ;) tylko 1 kolor ale coz zrobic ... zreszta wycieniowanie ich by bylo strasznie trudne ze wzgledu na niektore bardzo cienkie kreski ...

Borysss
Chuck Norris

Post autor: Borysss »

Serwus.

Po za dziarami fajnie (chlopaki wygladaja jak brudnopisy ;) )

Pozdr.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Jak na TT to jest ok. Mgoles inny kolor tatuazu dobrac , np. niebieski... O ile czarne dziary na giganciy wygladaly fajnie o tyle do wdkow imho w ogole nie pasuja.

Awatar użytkownika
vocal
Masakrator
Kontakt:

Post autor: vocal »

na razie trochę mdłe te modele.. pewnie przez ten kolor skóry+bandaży (trochę jakby świeżo ze szpitala wyszli:D).. do tego niebieski +zielony też nie są mocnym połączeniem kolorystycznym..
ale może to wina tła lub zdjęć. widzę że są nie skończeni (gemy, ostrza) to zobaczymy jak po skończonej robocie się będą prezentować:) na gemy bym czerwony polecił żeby koloru im dodać.
tatuaży ciut za wiele.. mniej tatuaży w odpowiednich miejscach wyglądałoby lepiej:)
na ich szmatach prosiłyby się jakieś wzorki a'la konfra ale przy TT to pewnie czcze marzenia;)
czekam na gotowe fotki i nmm na broniach;)
pozdro!

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

monotonia dedzik...naprawde monotonia... pomalowane czysto ale strasznie monotonnie... czarne tatuaze to pojscie na latwizne i wiesz o tym... poza tym jak to TT to po co NMM? (ktory zreszta troche Tobie nie wyszedl... ;) ) rozumiem tez ze bedziesz jeszcze cos robil z pniaczkami bo wygladaja srednio...wyglada to troche jak WIP wiekszosci elemetow a nie ze zostala tylko bron do pomalowania... ogolnie nie jest zle ale przeciez nie chodzi o to zeby staly na polce i sie im przygladac jedynie... prawda?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
dead
Chuck Norris
Kontakt:

eeeee nmm chodzi o te blachy na nadgarstkach ?? eh mialy byc one takie jakie sa bez zalozenia ze to zloty nmm czy cos w ten desen ... po prostu mialy byc malowane kolorami skorzanymi z ostrym wyciagnieciem. NMM mialbyc jak juz tylko na broniach - choc ja jestem niezbyt zadowolony z tego pomyslu ale coz pozostaje mi zrobic prosty srebrny (pewnie wyjdzie kamienisty ^^") - klient nasz pan ... nie mam nic do gadania ... reszta elementow jest po prostu malo skomplikowana ;) to ze elfy sa monotonne to nie moja wina - wszedzie braz zielen ... a jesli chodzi o tatoo to zazwyczaj sa one czarne ;) - przynajmniej takie bazgroly jak na tychtancerzach ;) ... coz najwazniejsze by klientowi sie podobaly a jak narazie idzie to w dobra strone (w koncu nie maluje tego dla siebie;) )

Awatar użytkownika
dead
Chuck Norris
Kontakt:

tancerze ;) troche czasu trwalo zanim fotki umiescilem ale jakos nie mialem czasu na zdjecia :D ... coz sa jacy sa mi sie podobaja bo ma to byc tylko oddzial stolowy no ale coz ... zdjecia nie rozjasniane - tak samo jak te łejow gejow bo na moim LCDku wygladaja jasno i wyraznie wiec nie bede kombinowal ;) ... a oto fotki ... zrobilem mtaliki tak jak chcialem ;)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

to tyle ... milego ogladania :P

Awatar użytkownika
Megi
Wałkarz

Post autor: Megi »

Fajny tabletopik, ładni kolorystycznie..tacy leśni do bólu, tylko te karwaszki żółte jakieś takie dziwne.

Awatar użytkownika
dead
Chuck Norris
Kontakt:

to juz chyba moj standard stolowy ... coz wg mnie tacy sa akurat nic dodac nic ujac (wybijaja sie ponad te oklepane kontrastowe 3 kolorki maja troche plynnosci i w sumie sa oszczedni w srodkach czyli akurat ;) ) ... jutro wersja poprawionego championa - zleceniodawca wymyslil coby mu zrobic jasny niebieski metalik na broni by sie bardziej odznaczal ... coz klient nasz pan ^^" ...

Draco
Chuck Norris

Post autor: Draco »

Widzialem na zywo...wygladaja lepiej szkoda tylko ze dead pomieszal metaliki z nmm

Awatar użytkownika
dead
Chuck Norris
Kontakt:

jesli chodzi ci o te gowna na nadgarstki to dementuje plotki po raz 2 ze to nmm to po prostu wybarwiona skora ;) i tyle ... niby powinien byc to pancerz ale za duzo by bylo blachy wiec zmienilem kolorystyke na brazy ...

Awatar użytkownika
dead
Chuck Norris
Kontakt:

BTW jak obiecalem fotki ;)
Obrazek

Obrazek

tyle ... pozdro

ODPOWIEDZ