Army Builder DataFile
Re: Army Builder DataFile
kononowicz army buildera!
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
Datafile do kraśków gotowy i czekamy na premierę ?
Czy czekamy na premierę aby dokończyć plik ?
....
sobota za 2h więc nie wiem czy czekać czy co ?
Czy czekamy na premierę aby dokończyć plik ?
....
sobota za 2h więc nie wiem czy czekać czy co ?
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Ostatnio zmieniony 15 lut 2014, o 10:02 przez debelial, łącznie zmieniany 1 raz.
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
testing
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
Super robota Debelial. Mam prośbę, nie dało by się zmniejszyć tej informacji początkowej z informacjami o krasiach(zanim wczyta się rooster), bo na moich netbookach, niestety nie mogę przejść dalej i AB mi się blokuje?
Odchudziłem
Ja na netbooku też czasem nie miałem jak kliknąć, ale Enter zawsze działałcobra651 pisze:Super robota Debelial. Mam prośbę, nie dało by się zmniejszyć tej informacji początkowej z informacjami o krasiach(zanim wczyta się rooster), bo na moich netbookach, niestety nie mogę przejść dalej i AB mi się blokuje?
Niestety u mnie enter nie pomagał i Ab się zwieszał. Dzięki Debelial plik działa teraz tak jak powinienQuaki pisze:Ja na netbooku też czasem nie miałem jak kliknąć, ale Enter zawsze działałcobra651 pisze:Super robota Debelial. Mam prośbę, nie dało by się zmniejszyć tej informacji początkowej z informacjami o krasiach(zanim wczyta się rooster), bo na moich netbookach, niestety nie mogę przejść dalej i AB mi się blokuje?
Slayerom jak daje championa to nie zmienia się koszt całkowity. (powinno dodać +12pkt)
Rangerów Bugmana w corach mi wyświetla.
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
mam taki problem, jak biorę BSB i na nim sztandar magiczny to nie mogę wziąć ekwipunku na tym bohaterze, to taka uroda Army Buildera?
i jeszcze sygnalizuje malutki błąd, w tabelce na czołg w opisie jest roll D5, a powinno być oczywiście roll D6
i jeszcze sygnalizuje malutki błąd, w tabelce na czołg w opisie jest roll D5, a powinno być oczywiście roll D6
Pewnie ma tylko zapomniałem wpisać - a jaki ma?
Jeśli weźmiesz magiczny sztandar to nie możesz mieć magicznego ekwipunku, taka uroda Army Booka i wszystkich sztandarowych armiimedzik pisze:mam taki problem, jak biorę BSB i na nim sztandar magiczny to nie mogę wziąć ekwipunku na tym bohaterze, to taka uroda Army Buildera?
-
- Pseudoklimaciarz
Captain of empire zaznaczam battle standard i ma 100 na banner albo 100 na przedmioty a powinno być 100 na banner a na przedmioty 50, trzeba się pilnować żeby nie popłynąć- pliczek z danymi wf8dbv321
"Będziemy z nimi walczyć naszą stalą i odwagą, ale przede wszystkim będziemy z nimi walczyć naszą wiarą w Sigmara"
Magnus Pobożny, podczas Bitwy u Bram Kislevu
Magnus Pobożny, podczas Bitwy u Bram Kislevu