Wsiąkłem bez reszty w Warhammera. Na Waszym forum widzę wiele fajnie pomalowanych modeli. Jako członek Koszalińskiego Plutonu Modelarskiego zaprasza wszystkich chętnych na
III Bałtycki Festiwal Modelarski
Koszalin 2014
Termin: 31.05-01.06.2014
Miejsce: ul. Sportowa 19, Koszalin, Gimnazjum nr 11 im. Lotników Polskich
Celem konkursu: popularyzacja modelarstwa wśród dzieci i młodzieży oraz wśród społeczeństwa województwa zachodniopomorskiego oraz miasta Koszalina i powiatu koszalińskiego oraz wymiana doświadczeń i wiedzy między modelarzami.
Zgłaszanie modeli przez stronę WWW
Harmonogram Festiwalu:
SOBOTA 24.05.2014 r.
Przyjmowanie modeli - od godziny 9:00 do godziny 14.00
Oficjalne otwarcie i powitanie uczestników - godz. 12:00
Giełda modelarska - 9.00 - 14.00
Seminarium sędziowskie i ocena modeli - 14.00 -16.00
Spotkanie integracyjne - 20:00
NIEDZIELA 25.05.2013 r.
Wystawa pokonkursowa - 9.00- 13.30
Giełda modelarska - 9.00 - 14.00
Wycieczka - 9:00 - 13:00
Uroczyste zakończenie konkursu - 13.30
Wydawanie modeli - 14.00-15.00
W tym roku po raz pierwszy na naszym koszalińskim festiwalu została stworzona specjalna kategoria dla fanów Warhammera.
Fs - SF i fantasy - figurki i popiersia bez podziału na rozmiar; klasa łączona (junior/senior)
Pf - SF i fantazy - pojazdy (pływające, jeżdżące, kroczące i latające) bez podziału na rozmiar; klasa łączona (junior/senior)
Zapraszam wszystkich gorąco do Gimnazjum nr. 11
https://docs.google.com/forms/d/1NTn-9u ... g/viewform
Jak co roku dla 3 wyróżnionych modelarzy w danej klasie medale oraz nagrody tematyczne czyli dla Warhammerowców pudła z figurkami WH
Zapraszam na III Bałtycki Festiwal Modelarski Koszalin 2014
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Super!
Widzę, że brać modelarska pojawia się na forum figurkowym, dzięki!
Mnie nie będzie, bo nie dam rady, ale dobrze by było, gdybyś wklejał pełne informacje, jak to ma miejsce np. na Modelworku Tu są nie tylko figurkowcy i kogoś mogą zainteresować samoloty bądź pancerka, kto wie
P.S. A i wrzucaj takie informacje do działu "Turnieje i inne imprezy", tam pasują najlepiej. Tutaj mamy Hyde Park
Widzę, że brać modelarska pojawia się na forum figurkowym, dzięki!
Mnie nie będzie, bo nie dam rady, ale dobrze by było, gdybyś wklejał pełne informacje, jak to ma miejsce np. na Modelworku Tu są nie tylko figurkowcy i kogoś mogą zainteresować samoloty bądź pancerka, kto wie
P.S. A i wrzucaj takie informacje do działu "Turnieje i inne imprezy", tam pasują najlepiej. Tutaj mamy Hyde Park
Brać figurkowa pojawia się na festiwalach, z czego jesteśmy bardzo radzi - dziękujemy Dlatego też mocno naciskam na wyodrębienie dla Nas osobnej kategorii.
Bardzo podoba mi się Wasze forum więc pobędę z Wami trochę.
Bardzo podoba mi się Wasze forum więc pobędę z Wami trochę.
Ostatnio zmieniony 18 lut 2014, o 20:33 przez quins, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki za sznurki ale co mam zobaczyć na WH40K ?
Na paprykarzu znowu będziemy wię jest szansa, że się spotkamy
Na paprykarzu znowu będziemy wię jest szansa, że się spotkamy
WH40k to forum Warhammera 40000, tutaj mamy Warhammera Fantasy Battle I to i to figurki, tylko inne systemy. Może tam też będą jacyś chętni?
A Chest of Colors to w sumie głównie figurki i malarstwo
Co roku są też konkursy figurkowe (Hussar, Master of Imagination), w których można wystawiać maszyny, dioramy. Co prawda nie są tak rozbudowane z kategoriami, jak rasowe modelarskie, ale wystawić się można. Winietki, duże modele historyczne też są.
A Chest of Colors to w sumie głównie figurki i malarstwo
Co roku są też konkursy figurkowe (Hussar, Master of Imagination), w których można wystawiać maszyny, dioramy. Co prawda nie są tak rozbudowane z kategoriami, jak rasowe modelarskie, ale wystawić się można. Winietki, duże modele historyczne też są.
Na WH40K jakoś nie złapałem z chłopakami kontaktu. Tutaj jest dużo fajniej
Może jak namaziam im jakąś Valkyrie, to się zmiękczą
W PL jest kilka fajnych, klimatycznych festiwali m.in. Nasz koszaliński oraz szczecinecki Paprykarz, w którym bierzemy czynny udział.
Może jak namaziam im jakąś Valkyrie, to się zmiękczą
W PL jest kilka fajnych, klimatycznych festiwali m.in. Nasz koszaliński oraz szczecinecki Paprykarz, w którym bierzemy czynny udział.
Miło mi poinformować, iż na naszym Bałtyckim Festiwalu Modelarskim jedną z nagród ufunduje firma Scibor Miniatures. Nagroda lub nagrody będzie przyznana za najlepiej pomalowaną figurkę ze "stajni" Ścibora.
Zapraszamy serdecznie
Zapraszamy serdecznie
Zakończył się III Bałtycki Festiwal Modelarski. Zgłoszonych było 400 modeli. Chciałbym podziękować serdecznie kolegom modelarzom za przybycie i prezentacje ciekawych modeli Bez was tej imprezy by nie było. Serdecznie też dziękuje wszystkim sponsorom i partnerom - bez waszego wkładu byłoby ciężko. No i oczywiście wszystkim modelarzom z KPMu... Myślę, że jesteśmy zgranym zespołem.
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... dsj1nqWXbQ
https://plus.google.com/photos/11646640 ... 817?sort=1
Klub Gier Bitewnych TROLL z Koszalina pięknie dziękuje za przyjęcie i wyróżnienie ich modeli.
Ponoć naładowani są pozytywną energią, którą chcą przelać na malowanie nowych modeli i być może teraz szczególnie pod wystawy bardziej niż pod granie
Rośnie nam nowa siła...
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... dsj1nqWXbQ
https://plus.google.com/photos/11646640 ... 817?sort=1
Klub Gier Bitewnych TROLL z Koszalina pięknie dziękuje za przyjęcie i wyróżnienie ich modeli.
Ponoć naładowani są pozytywną energią, którą chcą przelać na malowanie nowych modeli i być może teraz szczególnie pod wystawy bardziej niż pod granie
Rośnie nam nowa siła...