To daje chyba wszystkim oddziałom w 6", więc każdy kto doszarżuje ma +1A to jest mega dobry item jakby nie patrzećpuma1944 pisze:Tylko kto ci sie wystawi na taka szarze??
Wparować hamcami z 3 atakami z S7 ? bajeczka
Tak więc pomysł na rozpę już mam
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
To daje chyba wszystkim oddziałom w 6", więc każdy kto doszarżuje ma +1A to jest mega dobry item jakby nie patrzećpuma1944 pisze:Tylko kto ci sie wystawi na taka szarze??
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
wiesz mając dobrze ustawione żyrki możesz taki oddział dający flee wypchnąć za stół przypadkiem albo .... ITP i flee nie daokurdemol pisze:Rozkmina... processing...
@Luc
Jakby takie coś miało na mnie zaszarżować, to chyba bym zaryzykował flee. No cyba że to ostatnia tura. Ale ja marudny jestem i nie znam się.
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Można, zdjęli ten limit.Luc pisze:
Czy można wystawić longów nie wystawiając wariorów ?
W sensie czy mój core może się składać z 30 longów i 10 kusz ?
Nie możesz dać tego bsb, przynajmniej jeśli chcesz mu dać jakieś runy na sztandar - wtedy nie może brać heirloomów ani żadnych innych run co IMHO jest słabe. Za to jeśli dobrze zrozumiałem może brać oathstone. Gram dzisiaj na 1000 pkt i powiem szczerze że armia wygląda bardzo nędznie - 23 LB z runesmithem, 12 irondrakeów, 3 żyrki. Wszystko poza jednym żyrosem w Vanguardzie. Gra będzie typowo dla funu, chce po prostu zaskoczyć kolegę że tak możnaLuc pisze:To daje chyba wszystkim oddziałom w 6", więc każdy kto doszarżuje ma +1A to jest mega dobry item jakby nie patrzećpuma1944 pisze:Tylko kto ci sie wystawi na taka szarze??
Wparować hamcami z 3 atakami z S7 ? bajeczka
Tak więc pomysł na rozpę już mam