holy shit, chłopek z fellbladem robi się jeszcze bardziej syty-Qc- pisze:mozna teleportowac nawet do 4 szeregu i robisz make way
Skaveńskie Q&A
Moderator: Hoax
Re: Skaveńskie Q&A
rzucisz 3x1 na trafienie zmienisz zdanieBombaj pisze:holy shit, chłopek z fellbladem robi się jeszcze bardziej syty-Qc- pisze:mozna teleportowac nawet do 4 szeregu i robisz make way
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
nieprawda to.-Qc- pisze:mozna teleportowac nawet do 4 szeregu i robisz make way
tylko w legalnej pozycji w oddziale.
czyli kmina z szerokimi slavami przejdzie ale trzeba się nieźle namęczyć, żeby fellblade teleportem trafił w jakiś fajny combat.
uzasadnij jakims FAQiem/ uscisleniemFisch pisze:nieprawda to.-Qc- pisze:mozna teleportowac nawet do 4 szeregu i robisz make way
tylko w legalnej pozycji w oddziale.
czyli kmina z szerokimi slavami przejdzie ale trzeba się nieźle namęczyć, żeby fellblade teleportem trafił w jakiś fajny combat.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Nie uzasadnię tego jakimś FAQiem/ uscisleniem lecz posłużę się metodą "nie wprost":
Gdyby można było teleportować gościa z fellbladem do czwartego ranku, żeby make-wayem przechodził sobie do walki, to by nikt nie wystawiał Grey Seera na dzwonku.
A na poważnie, to RB każe trzymać herosów jak najbliżej pierwszego ranku i tylko command group ich stamtąd wypiera. Opis skiterleapa nie pozwala na ominięcie tej zasady, także nie potrzebny jest tu żaden faq czy uściślenie. Jedynym przypadkiem, kiedy będziesz mógł wyteleportować warlorda do czwartego ranku jest "kreska" z pełnym commandem.
pzdr
Gdyby można było teleportować gościa z fellbladem do czwartego ranku, żeby make-wayem przechodził sobie do walki, to by nikt nie wystawiał Grey Seera na dzwonku.
A na poważnie, to RB każe trzymać herosów jak najbliżej pierwszego ranku i tylko command group ich stamtąd wypiera. Opis skiterleapa nie pozwala na ominięcie tej zasady, także nie potrzebny jest tu żaden faq czy uściślenie. Jedynym przypadkiem, kiedy będziesz mógł wyteleportować warlorda do czwartego ranku jest "kreska" z pełnym commandem.
pzdr
gram brz dzwonu i felka
teraz z dzwonu mozez teleportowac juz, wiec i wteleprotowac mozesz gdzie ccesz - tak sie po prostu gra, interpretacje shina i liddera a najczesciej teleportuje sie tak asska/ów - Młody tak wielektronie w szczurzych czasach 8edycyjnych - miał takie - grał
teraz z dzwonu mozez teleportowac juz, wiec i wteleprotowac mozesz gdzie ccesz - tak sie po prostu gra, interpretacje shina i liddera a najczesciej teleportuje sie tak asska/ów - Młody tak wielektronie w szczurzych czasach 8edycyjnych - miał takie - grał
W Warszawie ani na Euro tak się nie gra;) Młody to Młody, musi mieć trochę fory, żeby cokolwiek wygrać.
Rzeczywiście, z oddziału z dzwonem można wyteleportować herosów ale nie ma tu zupełnie analogii do wteleportowywania (spoko słowo) kogokolwiek do oddziału w nielegalnej pozycji.
Rzeczywiście, z oddziału z dzwonem można wyteleportować herosów ale nie ma tu zupełnie analogii do wteleportowywania (spoko słowo) kogokolwiek do oddziału w nielegalnej pozycji.
Aż podpytam, bo w zasadzie to kluczowo brzmi
a przeczytaj FAQ które potwierdza, że strzelać piorunki mogą do CC
zawsze podobał mi się ten oddział jak kasował mi eteryki
zawsze podobał mi się ten oddział jak kasował mi eteryki
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
monki nie istnieja bez PB
z sila 3 Ap nigdy nie ma sesnu chyba ze masz wiczki - a i to rzadko