Moderatorzy - Rekrutacja
Re: Moderatorzy - Rekrutacja
jak nie wiadomo o co chodzi, a robi się kwas, to wiadomo, że chodzi o Bartusia 

...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.

Solidarność klubowa = owczy pęd. Nie wiem czemu uważacie że to, że ktoś ma inne zdanie to już jest powód żeby go zadeptać za "brak solidarności klubowej" - no proszę was. Szczególnie że jedziecie na Bartka "bo Bartek" jak akurat pisze dość znośnie jeżeli chodzi o poziom wypowiedzi i akurat za tą bym się nie przyczepił.Heretic pisze:Wydaje mi się Solo, że nie chodzi tu tylko o tą sytuację, ale o ogólny i widoczny brak solidarności klubowej. No cóż zostawmy temat, bo to sprawa nie na public
Szkoda po prostu, że Robertowskie podejście do forum - czyli porządek zamiast zabawy - po prostu totalnie do mnie nie trafia i żałuje że wyłazi z naszego śląskiego podwórka na coś szerszego. Zreszta dziwi mnie tez wasze podejście - macie te 30+ i nagle chcecie wszystko łądowac w kamasze, ale jak mieliście 20+ to szaleliście flamowaliscie spamowaliscie (niby jak Ziemko i Shino zrobili po 11k postow

Już Bartek byłby lepszym moderatorem niż Robert - a tez moze to robić "darmowo i uważnie" a do poprawy ortografii wystarczy mu google. A przecież jak przyjdzie do większej rozróby to i tak jak zwykle zakłódkuje admin ;/ Co do poprawy stylistyki to w ogóle tez jakiś chory pomysł - każdy pisze jak chce jeżeli chodzi o styl, jak sobie troche kuleje składniowo to trudno, jak kogos psoty nam się nie podobaja to można je ignorowac, piekna opcja przeciez na forum jest (no już, prosze do woli stylistyke poprawiac

Tyle, chociaż, zaraz mnie okrzycza że mam "zdanie jak Bartek" ale cóz, mniejszość ma zawsze rację!

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Chłopie - czasem jak cos napiszesz to mi wstyd że w czymkolwiek Ci rację przyznaje...Eltharion pisze:Bo ?Yudokuno pisze:jak nie wiadomo o co chodzi, a robi się kwas, to wiadomo, że chodzi o Bartusia![]()
Zaczyna mnie to irytować. Masz ze mną jakiś problem Aga ?
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
A to groszek je zamykał czy ktos z czerwonychPiotrB pisze:ja tam się cieszę i gratuluję - może teraz tematy nie będą zamykane w tak bezmyślny sposób ....

Eltharion, nie udowadniaj całemu światu że wybór Roberta ma sens proszę...
Bartuś, nie kuś. Zanim Robert nauczy się dawać ostrzeżenia, sama sprawię, że polecisz dalej, niż Stoch w obu seriach.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.

Dziękuję za zaufanie.
Oj Bartek już nie rób ze mnie takiego potwora. Będzie dobrze. Zobaczysz
Ty Adam też nie przesadzaj. Powiedzieliscie juz wszystkim co uważacie o mnie i chyba wystarczy. Tak mi się przynajmniej wydaje.

Oj Bartek już nie rób ze mnie takiego potwora. Będzie dobrze. Zobaczysz

Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
- profesor Richard Dawkins
Sorry, ale cenimy sobie to, że każdy ma swoje własne zdanie. To klub battla, a nie jakaś popieprzona sekta.żeby koledzy z klubu mówili publicznie że ich własny człowiek się nie nadaje do czego co jest nieodpłatne ,wymaga uwagi i zabiera czas. Naprawdę to wrogów nie trzeba jak się ma takich przyjaciół. Macie tam w ogóle jakieś wartości w tych swoich głowach?
I nie, nie jest tak, że "swój" znaczy "najlepszy we wszystkim".
A co Roberta, to myślę, że się nada.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Jak zobaczyłem czarnych wikingów, zmieniłem zdanie.Eltharion pisze:Kto wieza 20 lat może będę na sterydach dukał u norwegów
(tam jest przynajmniej normalnienie to co tu w Polsce kraju absurdu)

GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()