Warszawa, niedziela 16.02.2014, Euro, Wojna o Wąsy
Re: Warszawa, niedziela 16.02.2014, Euro, Wojna o Wąsy
ale syty lokal 

up zgłoszeń i koniec punktowanych
44 osoby zapisane
osoby, które wiedzą, że nie przyjdą mimo, że się zgłosiły, niech piszą w tym temacie nawet w dzień turnieju, będzie nam wszystkim wygodniej
jesli ktoś chce wpaść mimo braków dodatkowych punktów za zgłoszenie to zapraszam, jest jest jeszcze 6 mijesc
czelendże proszę zgłaszac mi na PM lub w trakcie zapisów, po losowaniu par będzie już za późno
nowi i starzy gracze dwarficcy, przypominam, że warunkiem dopuszczenia jest posiadanie oryginalnego nowego podręcznika i dopuszczone są minimalne proksy
parowanie bezie jak zwykle u nas punktualnie w związku z czym ostrzegam, ze spóźnialscy zagrają ze sobą
44 osoby zapisane
osoby, które wiedzą, że nie przyjdą mimo, że się zgłosiły, niech piszą w tym temacie nawet w dzień turnieju, będzie nam wszystkim wygodniej
jesli ktoś chce wpaść mimo braków dodatkowych punktów za zgłoszenie to zapraszam, jest jest jeszcze 6 mijesc
czelendże proszę zgłaszac mi na PM lub w trakcie zapisów, po losowaniu par będzie już za późno
nowi i starzy gracze dwarficcy, przypominam, że warunkiem dopuszczenia jest posiadanie oryginalnego nowego podręcznika i dopuszczone są minimalne proksy
parowanie bezie jak zwykle u nas punktualnie w związku z czym ostrzegam, ze spóźnialscy zagrają ze sobą
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Ty się ciesz, że to nie my musimy przytachać te 22 blatyManfred pisze:ale syty lokal

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

Zjawię się jutro, Lizardmen, ID 2497.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Kto mi druknie rozpę na jutro? Przydałyby się też dwie latarki lub latarka i klopa (jakakolwiek). Bardzo ładnie proszę, browarek/buch czegoś dobrego.
"Powrót szczurzej elektrowni"
Grey Seer, 5+ward, Dispell Scroll, Skalm, Token = 340
Warlord, Fellblade, Tarcza = 193
Assasin, PoS, Weeping Blade = 170
Warlock, 2 level, Condensator, Doomracket = 150
Warlock, MR3 = 60
Warlock, Brass Orb = 65
BSB, Dyscyplina = 85
Chieftain, Halabarda, Potion of speed = 52
60 Slaves, muzyk, cham = 126
40 Slaves, muzyk, cham = 86
20 Slaves, muzyk = 42
50 Sztormy, FCG, ogień = 385
6 Gutterzy, poison, sling = 108
Latarka = 90
Latarka = 90
Doomwheel = 150
Katapulta = 100
Razem: 2400
"Powrót szczurzej elektrowni"
Grey Seer, 5+ward, Dispell Scroll, Skalm, Token = 340
Warlord, Fellblade, Tarcza = 193
Assasin, PoS, Weeping Blade = 170
Warlock, 2 level, Condensator, Doomracket = 150
Warlock, MR3 = 60
Warlock, Brass Orb = 65
BSB, Dyscyplina = 85
Chieftain, Halabarda, Potion of speed = 52
60 Slaves, muzyk, cham = 126
40 Slaves, muzyk, cham = 86
20 Slaves, muzyk = 42
50 Sztormy, FCG, ogień = 385
Latarka = 90
Latarka = 90
Doomwheel = 150
Katapulta = 100
Razem: 2400

O stary
widze że monki wytrzymały u Ciebie i tak jeden master za dużo 

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Dobra, koniec żartów! Będę jutro grał w ludki, sorry, że tak późno się ogarnąłem ale dopiero wróciłem z roboty a dziś się okazało, że jutro mam wolne. Zresztą, co ja się będę tłumaczył.
1827 emp
popatrz, usunąłem jedno słowo a sens wypowiedzi został... D.
1827 emp
popatrz, usunąłem jedno słowo a sens wypowiedzi został... D.