Warszawa, niedziela 16.02.2014, Euro, Wojna o Wąsy
Re: Warszawa, niedziela 16.02.2014, Euro, Wojna o Wąsy
Napiszcie proszę, jak nowe dwarfy się sprawdziły... Shino, szczególnie licze na raport z Twojej strony
Dzięki za turniej!

Nieszczęśliwie przyjechał Demonami na KeeperzeCasp pisze:Napiszcie proszę, jak nowe dwarfy się sprawdziły... Shino, szczególnie licze na raport z Twojej strony

Kalesoner pisze:Mi się temat podoba. Nie wiem o co wam chodzi. Poczytalbym co ma jeszcze Glonojad do napisania.
Dzięki za turniej, w szczególności dla gości z zza granicy. Gratulacje dla TOP 3 wąsiarzy.
Sprawdźcie czy armie i ID się zgadza, mieliśmy małe problemy z plikiem, na szczęście Bless jest Bogiem w tym temacie.

Sprawdźcie czy armie i ID się zgadza, mieliśmy małe problemy z plikiem, na szczęście Bless jest Bogiem w tym temacie.

A wybraliśmy się na lokala, wtarabaniłem śląski tyłek na podium, by tam taka Warszawa sama nie dominowała
.
Fajna miejscówka, bardzo dużo osób, warto było się pofatygować, za co przede wszystkim dziękuję Adamowi Kucowi, gdyby nie on, na pewno bym się nie zjawił
.
Pozdrawiam i liczę, że jakieś delegacje z Warszawy i do nas czasem zaglądną!

Fajna miejscówka, bardzo dużo osób, warto było się pofatygować, za co przede wszystkim dziękuję Adamowi Kucowi, gdyby nie on, na pewno bym się nie zjawił

Pozdrawiam i liczę, że jakieś delegacje z Warszawy i do nas czasem zaglądną!
No swietny wyjazd - Solo robi klimat, a i strasznie symaptyczna banda czekała na miejscu
Ale jednak 4h w jedna strone to troche duzo - lecz było warto, ślazak w top3 
Liczymy na rewizyte na DMS w ostatni weekend kwietnia! tez przyjedxcie w 3 teamy jak my osoby!
Btw - shino dawaj na poznan
Corpsecar taki przegiety

Liczymy na rewizyte na DMS w ostatni weekend kwietnia! tez przyjedxcie w 3 teamy jak my osoby!
Btw - shino dawaj na poznan

Corpsecar taki przegiety

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"