Płomienie Fenixa XX
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Re: Płomienie Fenixa XX
Gdyby ktoś mnie pytał to ograniczenie bym uznał za działające. Analogicznie jak stary imperialny rod of power - przenosisz kostki ale nie możesz ich wygenerować dodatkowo więcej niż dwie
Nie do końca jasno sprecyzowałeś swoją odpowiedz... PS TK ma 3 kostki maxkrystian1wielki pisze:Gdyby ktoś mnie pytał to ograniczenie bym uznał za działające. Analogicznie jak stary imperialny rod of power - przenosisz kostki ale nie możesz ich wygenerować dodatkowo więcej niż dwie
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
"ograniczenie bym uznał za działające" - w sensie: nie możesz mieć tak czy inaczej więcej niż te twoje 3 dodatkowe czyli nie generujesz już żadnych innych za pomocą czegokolwiek. Teraz chyba jest jasno
jop teraz gra gitara Tak sądziłem niestety...krystian1wielki pisze:"ograniczenie bym uznał za działające" - w sensie: nie możesz mieć tak czy inaczej więcej niż te twoje 3 dodatkowe czyli nie generujesz już żadnych innych za pomocą czegokolwiek. Teraz chyba jest jasno
-
- Pseudoklimaciarz
beszcza pisze:Wszytko wskazuję na to, że Chełmża pojawi się w składzie 4-osobowym a być może i nawet 5 . 1 x TK, 1 x Skaveni, 2 x High Elves i być może Imperium
niestety mam inne plany na sobote wiec imperium odpada
"Będziemy z nimi walczyć naszą stalą i odwagą, ale przede wszystkim będziemy z nimi walczyć naszą wiarą w Sigmara"
Magnus Pobożny, podczas Bitwy u Bram Kislevu
Magnus Pobożny, podczas Bitwy u Bram Kislevu
W każdym bądź razie czwórka wspaniałych z Chełmży będzie...
czy turniej odbędzie się na 100 %?? Bo cosik ludzi mało i jeszcze wypadają :/
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Jo, nasze turnieje odbywają się bez względu na frekwencję
- Pedrodilgur
- Chuck Norris
Za bardzo różnicy to nie robi, ale raczej na górze.Mishu pisze:Pedro, gracie w remizie na dole czy na górze?
PS. Turniej będzie na 100%.
Salamander Leslau
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
A mamy wolną rękę? Pewnie kierowniczka zdecyduje. A jak nie to lepiej tam gdzie są blaty bliżej
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Dawaj niech Futhus przybywa. Jak chce to mogę go podwieźć i odwieźć później
A i przy okazji: ma ktoś może pożyczyć podstawkę 50x50?
A i przy okazji: ma ktoś może pożyczyć podstawkę 50x50?