chcesz metalowego z game zona. bo miałbym jednegobott pisze:ma ktoś na sprzedaż konnego Arch Lektora? ( może być bez konia )
Giełda w Marienburdzkim porcie.
Moderator: #helion#
Re: Giełda w Marienburdzkim porcie.
To jest temat z ofertami handlowymi dotyczącymi armii Imperium.
Tu jest temat dotyczący ogólnego handlu:
http://forum.wfb-pol.org/viewforum.php?f=54
A tu jest temat dotyczący handlu Orkami i Goblinami.
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=37&t=2205
Tu jest temat dotyczący ogólnego handlu:
http://forum.wfb-pol.org/viewforum.php?f=54
A tu jest temat dotyczący handlu Orkami i Goblinami.
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=37&t=2205
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!
Sorki, mój błąd. Za dużo okien w przeglądarce otwartych.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
kupię pomnik sigmara z wózka/gryfa starego lub coś innego co może posłużyć za pomnik sigmara do altara.
Mam dwie fajne makiety - jedna to oryginalne wzgórze z firmy CITADEL, które można łączyc na wiele sposobów. Druga to krypta, odlana z gipsu dentystycznego polskiej firmy minimonsters idealna do WFB. Zdjęcia tychże:
WZGÓRZE
KRYPTA
Otóż chętnie wymieniłbym je na dowolne figurki imperium (nowe wzory!! ew. metalowi bohaterowie), nawet niegrywalne (typu miecznicy, muszkieterzy, mortar itp.) lub ewentualnie nowy AB do imperium - możliwa dopłata. Jest to idealna oferta dla tych, którym takie figurki kurzą się na półce i chętnie wymienią je na fajne makiety do gry .
Na razie chyba tylko wymiana w Krakowie, chyba że ktoś zaproponuje dużo fajnych figsów, to mogę pobawic się w pocztę
WZGÓRZE
KRYPTA
Otóż chętnie wymieniłbym je na dowolne figurki imperium (nowe wzory!! ew. metalowi bohaterowie), nawet niegrywalne (typu miecznicy, muszkieterzy, mortar itp.) lub ewentualnie nowy AB do imperium - możliwa dopłata. Jest to idealna oferta dla tych, którym takie figurki kurzą się na półce i chętnie wymienią je na fajne makiety do gry .
Na razie chyba tylko wymiana w Krakowie, chyba że ktoś zaproponuje dużo fajnych figsów, to mogę pobawic się w pocztę
Kiedyś grejtsłordy to były grejtsłordy, a nie jakieś "miecz + tarcza"...
poszła pmkaplk2bem pisze:sprzedam metalowego balthasara gelta. Cena do uzgodnienia. w Warszawie możliwy odbiór osobisty.
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
nieaktualne.
Ostatnio zmieniony 30 mar 2014, o 09:21 przez Solider, łącznie zmieniany 1 raz.
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
-
- Mudżahedin
- Lokalizacja: Najczarniejsze, najrzadziej odkurzane zakątki Ciemnogrodu
Kupie włóczników z lwimi tarczami, którzy byli w wypraskach z handgunnersami. Ofert na priv poprosze.
MISFIRE 2022 - turniej WFB6
MISFIRE 2022 na Facebook
WFB: HE, SK, OK, EMP, O&G
WH40K: IG Steel Legion, Catachan, Karskin, Tallarn, Vostroyan, GK, DA, SoB, Orks, Necrons, Kroot Mercenaries
Mordheim: Skaven, Possesed
Box: Warhammer Underworlds, Warhammer Quest, Space Hulk, Blacktone Fortress, Blood Bowl, Deathwatch Overkill
MISFIRE 2022 na Facebook
WFB: HE, SK, OK, EMP, O&G
WH40K: IG Steel Legion, Catachan, Karskin, Tallarn, Vostroyan, GK, DA, SoB, Orks, Necrons, Kroot Mercenaries
Mordheim: Skaven, Possesed
Box: Warhammer Underworlds, Warhammer Quest, Space Hulk, Blacktone Fortress, Blood Bowl, Deathwatch Overkill
Sprzedam. Niestety auto wymaga naprawy więc cześć kolekcji muszę sprzedać.
Czołg metal lub plastik (tylko 1)
Troche konnych
Flagelant okolo 30 metal i 15 plastik
Troche konnych 15-20
Demisie 9 sztuk
działa 3
helka 2 (metal lub plastik)
Łuki 10.
Kusze 10.
Bitsy do emp
jbc pisać bo mam jeszcze starych bohaterów do EMP konnych
piszcie pm z mailem po fotki.
Czołg metal lub plastik (tylko 1)
Troche konnych
Flagelant okolo 30 metal i 15 plastik
Troche konnych 15-20
Demisie 9 sztuk
działa 3
helka 2 (metal lub plastik)
Łuki 10.
Kusze 10.
Bitsy do emp
jbc pisać bo mam jeszcze starych bohaterów do EMP konnych
piszcie pm z mailem po fotki.
Kopyt wyprzedajesz się? Miałem nadzieję ze pogramy jeszcze kiedyś na turnieju.
Największy LARP Warhammera w Polsce -homepage: www.larpfort.pl FB funpage: www.facebook.com/FortRPG