Warrior fajna klasa, właśnie pykam arenę i mam póki co 3/0.Andrzej pisze:Ja patrzę na to bardziej długofalowo. Gierka m się podoba, a jako że to gra blizzarda, to mam pewność że będą ją fajne rozwijać pewnie będę sobie w nią pykał co jakiś czas tak przynajmniej z 2-3 lata. Sprzedaję tylko takie karty, które ewidentne uważam za słabe oraz z 2 klas, które najmniej mi się podobają (hunter i warrior) Do pozostałych większość jednak zachowuję, mam plan zebrać 6 w miarę kompletnych decków
No i pamiętaj, że po jakimś czasie karty zaczną Ci się triplować i imo to własnie z tych kart powinno się głównie czerpać proszek.
Hearthstone
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Hearthstone

source?Kozioł pisze:jak w końcu skończą testy to i tak wszystkim zresetują karty
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Ja już mam zrobione basic decki do wszystkich herosów, ale gram głównie magiem i shamanem. Bawilem się też roguem, ale jak dla mnie nie ma sensu postać, którą całkowicie rozwala jeden ślimak za 2 many od niszczenia broni
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
Shaman jest bardzo ok ale mag jest słabym kontrolem na wyższych levelach
Rouge też jest super... wręcz doskonały ! No tylko trzeba mieć karty ...
poczytacie i podglądajcie filmiki
http://topdeck.gg/Topdeck-NA-2-After-Battle-Report

poczytacie i podglądajcie filmiki
http://topdeck.gg/Topdeck-NA-2-After-Battle-Report
Palic czy nie palic o to jest pytanie - zanim wylosuje karte, ktorej naprawde potrzebuje moze minac duuuuzo czasu, przed chwila na arenie robiac wynik 10-3 dostalem paczke, 265 zlota i epicka karte dla priesta - wylosowalem wczesniej tez epicka do niego kiedys, ale totalnei mi sie ta klasa nie podoba, palac je mam 2 dobre rarki konkretnie pod moj dek (warriora i maga mam juz prawie skonczonych brakuje jakis epikow i legend w razie co).
Rogue ma te problem, że trzeba mieć do niego w cholerę kart, żeby działał. Najlepiej mieć wszystkich piratów, bo się fajnie kombują z bronią, a do tego assasin bladex2, truciznax2, tą karte ktora nisczy bron i zadaje dmg wszystkim wrogom, asassinatex2+parę innych kart kontroli. Straszne droga postać.
Musisz wygrać 12 razy na arenie żeby wygrać 2 paczki i 400 golda... ta gra tak działa - jeśli nie chcesz wydać realnej kasy musisz farmić . A fakty są takie że bez legend do 5 tki się nie przebijesz... a jest klika legend które gną system - zwłaszcza do kontrolnych deków.
Spoko. Akurat assassin blade, deadly poison i assassinate to karty podstawowe więc nic nie kosztują.Andrzej pisze:Rogue ma te problem, że trzeba mieć do niego w cholerę kart, żeby działał. Najlepiej mieć wszystkich piratów, bo się fajnie kombują z bronią, a do tego assasin bladex2, truciznax2, tą karte ktora nisczy bron i zadaje dmg wszystkim wrogom, asassinatex2+parę innych kart kontroli. Straszne droga postać.
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę (), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
![]()
Nie, co bardzo mnie cieszy. Dzięki temu nawet jak ktoś wyda sporo realnej kasy, nie będzie miał pewności, że dostanie to co chce.
Takie pytanie bo nie chce mi się zaglębiać mocniej.
Cały czas się gra deckami 30/30?
Cały czas się gra deckami 30/30?
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
bacis deckiem można dojść w okolice 15tki, nawet wyżej. Mając kilka epic/rare kart można wbijać powyżej 10. Co do legend, takie życie, jest kilka które znajdą się w 80% decków i rzeczywiście gniotą.PiotrB pisze:Musisz wygrać 12 razy na arenie żeby wygrać 2 paczki i 400 golda... ta gra tak działa - jeśli nie chcesz wydać realnej kasy musisz farmić . A fakty są takie że bez legend do 5 tki się nie przebijesz... a jest klika legend które gną system - zwłaszcza do kontrolnych deków.
ja nie wydałem złotówki na grę, bawię się świetnie, jak masz czas, to wbijasz przynajmniej 1paczka/dzień, jak nie masz na to czasu to wchodzisz co 4 dni robisz daily questy, trzepiesz areny i jest super. w arenach powyżej 6 winów bodajże zwraca CI się wejście na nią.
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
Z tą paczką na dzień to bym nie przesadzał, jak już zrobisz wszystkie początkowe questy, to nową paczkę masz co 2 dni. Zakładając oczywiście, że grasz tylko na arenie, bo jak dla mnie wydawane 100g na packa to marnotrawstwo. Lepiej wydać 150g na arene, od 3 zwycięstw dostajesz packa+ ~50g, a masz okazję pograć sobie różnymi wypasionymi kartami, do których normalne nie masz dostępu.