Slaanesh Lord [done]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Slaanesh Lord [done]
Postanowiłem się pochwalić moimi wypocinami. Na początek tarcza i podstawka. Proszę o konstruktywną krytykę. To jeden z pierwszych nmm jakie robię więc szczególnie tutaj przydały by się rady . Nie wiem czemu światło tak odbiło się na kryształku na podstawce :/
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 17 paź 2007, o 20:15 przez Piotrax, łącznie zmieniany 2 razy.
NMM na tarczy bardzo mi się podoba. Twarz "zaledwie" niezła(choć sam bym lepiej nie namalował. Mógłbyś zrobić lepsze zdjęcia podstawki, z innej perspektywy, bo niewiele widać. Sam znak na skale fajny, choć nie wiem jak będzie wyglądał z figurką na niej. Dokończ to chętnie zobaczę.
Bardzo fajne!
Wrzuć jak najszybciej zdjęcia tego lorda jak go skończysz bo z tego co widać to będzie wypas, bo ta tarcza i podstawka są według mnie super!
Wrzuć jak najszybciej zdjęcia tego lorda jak go skończysz bo z tego co widać to będzie wypas, bo ta tarcza i podstawka są według mnie super!
Non metal fajny ale jak dla mnie za mało kontrastowy przez co wyszedł jakby zaśniedziały, być może było to zamierzone, ale osobiście bardziej preferuje świecące i wypolerowane blachy ;P. Twarz nieźle wykonana lecz nie całkiem trzyma proporcje, jest troszeczkę za szeroka. Podstawka spoko, z niecierpliwością czekam na fotki całości.
Dzięki za komentarze NMM jest taki bo taki wyszedł. Ześniedzenie nie jest zamierzone, ale ponieważ nie wygląda tragicznie to zostawiłem Rysować to ja nigdy nie umiałem ale praktyka czyni mistrza jak to się mówi . Nowe zdjęcia podstawki dam może jeszcze dzisiaj. Oczywiście że będę dawał zdjęcia kolejnych etapów. Teraz na warsztat idzie miecz którego chyba najbardziej się boję... No male zobaczymy
Pozdrawiam
EDIT:
Jak pisałem tak zrobiłem. Oto lepsze foty podstawki z każdej strony
Pozdrawiam
EDIT:
Jak pisałem tak zrobiłem. Oto lepsze foty podstawki z każdej strony
Jeste dobrze, jest dobrze. Teraz na tych fotach wygląda git. Gratulacje!
1 Strasznie ciemne zdjęcia
2 Jak Ty możesz malować model częściami ?? Przecież nawet po sklejeniu zostaną ohydne ślady kleju... nie będzie się dało gs-u użyć...
3 Skóra zbyt świńska
4 mieczyk może być
5 za ciemne zdjęcia
6 za ciemne zdjęcia...
7 za...
2 Jak Ty możesz malować model częściami ?? Przecież nawet po sklejeniu zostaną ohydne ślady kleju... nie będzie się dało gs-u użyć...
3 Skóra zbyt świńska
4 mieczyk może być
5 za ciemne zdjęcia
6 za ciemne zdjęcia...
7 za...
No wiesz tarcze i podstawkę to można malowac oddzielnie ale ,że miecz i głowę hmmm, to trochę ni jak bo potem co?, sklej lepiej całą figurę i maluj całość obrazu. pierwszy raz się z takim czymś spotkałem.
Ale jeśli chodzi o malowanie to mi się podoba, i wszystko może być, choć do tego boga to barzej blady powinien być co ?
Ale jeśli chodzi o malowanie to mi się podoba, i wszystko może być, choć do tego boga to barzej blady powinien być co ?
Ślady kleju nawet nie zostały. Teraz jest taki fajny klej w żelu i ładnie się tym klei Twarz specjalnie taka różowa, bo uznałem że nie pasowała by taka zwyczajna, brązowawa. Bladość też by mogła być no ale chyba zostanie.
NO to skończyłem. Teoretycznie. Nie jest polakierowany więc z chęcią poczytam co poprawić
Pozdrawiam
PS: Lepsze zdjęcia wieczorem
NO to skończyłem. Teoretycznie. Nie jest polakierowany więc z chęcią poczytam co poprawić
Pozdrawiam
PS: Lepsze zdjęcia wieczorem
Niektóre rzeczy są cudne (fragmenty zbroi, klejnociki) natomiast niektóre są słabe.. cieniowanie zbroi w niektórych momentach (drugie zdjęcie naramiennik) albo ten kontrast na tej niebieskiej demoniej głowie na kolanie.. ten kolor jakoś tak jakby z d*() był dany Podstawka pasuje