Kraków 01.03.2014 - Pre-Poznań MDK 2400 Euro
Re: Kraków 01.03.2014 - Pre-Poznań MDK 2400 Euro
Czemu wy zawsze robicie turnieje wtedy, kiedy ja pracuję? 

Let the River of Blood flow...
Weź urlop 
Btw:
nieaktualne.

Btw:
Kod: Zaznacz cały
Dwarfs
• Can generate up to 4 Dispel Dice per phase instead of 2
• Anvil of Doom/Grudge Thrower/Cannon/Organ Gun/2nd Bolt Thrower, max 4
• Anvil of Doom/Spelleater Rune/Spellbreaking Rune/Master Rune of Balance, max 2
Wisła Kraków.
Zapraszam w niedziele do KatowicOpos pisze:Czemu wy zawsze robicie turnieje wtedy, kiedy ja pracuję?

Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
- profesor Richard Dawkins
powino byc ograniczenie organki max 1
dla DwOrfów

To jest okDydu pisze: • Grudge Thrower/Cannon/Organ Gun/Flame Cannon/2nd Bolt Thrower, max 4
Martwe ograniczenieDydu pisze:• Spellbreaking Rune max 2 (duplikowane też liczą się za 1, możesz mieć 2x niszczare)
Po tym jak GW wywaliło popchnięcie i MRoC, ograniczenia dla jedynych moblinych jednostek mają być w krasnoludach najmocniesze z pośród wszystkich armii...Dydu pisze:• Latacze max 3
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Po co chcecie w ogóle ograniczać te maszyny? Raz, trzeba za nie zapłacić punkty, dwa, kompletnie nie ma ich jak bronić. To już nie czasy kowadła/spowalniania/popychaczek i rune of chonotu. Jak ktoś chce tyle wystawić i dostać łomot to jego sprawa 
Zresztą dla porównania imperium może wystawić co najmniej trzy działa, a ma jeszcze pancerną kawalerię i magię. Dwarfy nie mają nić porównywalnego. Dopuśccie na razie bez ograniczeń.
Pozdrawiam

Zresztą dla porównania imperium może wystawić co najmniej trzy działa, a ma jeszcze pancerną kawalerię i magię. Dwarfy nie mają nić porównywalnego. Dopuśccie na razie bez ograniczeń.
Pozdrawiam
Fluffy +1
Pomijam już fakt, że takie ograniczenie tnie bez sensu build w stylu 6 nierunicznych maszynek, który dupy nie urywa a jest jakąś tam alternatywą dla tradycyjnego parku maszyn, na dodatek za pierdyliard punktów.
Pomijam już fakt, że takie ograniczenie tnie bez sensu build w stylu 6 nierunicznych maszynek, który dupy nie urywa a jest jakąś tam alternatywą dla tradycyjnego parku maszyn, na dodatek za pierdyliard punktów.
Zniosę wszystko pod warunkiem, że to komplement.
Ja bym puścił te dwarfy no restrictions.
Wisła Kraków.
nie chodzi o to, że tnie build 6 nie runicznych maszyn - daje możliwość osobom z parciem na wynik poskłądanie czegoś wręcz idiotycznego. Ale tak jak wyżej - IMO max 4 maszyny i finał
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Dymitr, zawsze jest tak, że papierowe smoki straszą do pierwszego turnieju. Daj komuś poskładać to "wręcz idiotyczne coś" i niech spróbuje swoich sił na lokalu. Jak wciśnie trzy maski to będzie jasne, że jest przegięcie. Ale zaręczam, że nie wciśnie, bo znów Dydek przytomnie sparuje wszystkie kraśki ze sobą w pierwszej bitwie 

Zniosę wszystko pod warunkiem, że to komplement.
A co kogo to obchodzi co Ty chcesz zobaczyc? Ja ostatnio nie chciałem widziec dwóch ifek na słoneczkach a pooglądałem z bliska..
I zobaczylęm jeszcze armaty i demigryfy a tez wcale nie chciałem.
Dajcie dwarfom pograc. Cięcia dla samych cięć zalatują AR-comem.

Dajcie dwarfom pograc. Cięcia dla samych cięć zalatują AR-comem.
Panowie, max 4 maszyny zostanie.
w przeciwienstwie do waszych imperialnym maszynom zdaza sie wybuchac, krasnoludzka maszyna wybucha sama z siebie sporadycznie. Do teg osą dużo bardziej celne.
4 wam wystarcza, a jak ktoś chce moze miec 5.
w przeciwienstwie do waszych imperialnym maszynom zdaza sie wybuchac, krasnoludzka maszyna wybucha sama z siebie sporadycznie. Do teg osą dużo bardziej celne.
4 wam wystarcza, a jak ktoś chce moze miec 5.
@Fluffy - to że nie potrafisz takiej rozpiski złożyć, nie znaczy że nikt nie potrafi, rajt?
@PiotrB - nie wiem co chcesz wyśmiewać, ale powinieneś też bez stresu mając armaty wyśmiać każdy WoC - na razie szło Ci słabo.
Limit czterech maszyn nie jest głupi, sprawdzał się kilka razy w poprzednich latach i nie doprowadzał do płaczu (może poza okresem, gdzie kowadło zjadało ten limit). Tak czy inaczej - mało kiedy mieścić będą się więcej niż 4 maszyny, ale dajcie innym graczom grać w tę samą grę
@PiotrB - nie wiem co chcesz wyśmiewać, ale powinieneś też bez stresu mając armaty wyśmiać każdy WoC - na razie szło Ci słabo.
Limit czterech maszyn nie jest głupi, sprawdzał się kilka razy w poprzednich latach i nie doprowadzał do płaczu (może poza okresem, gdzie kowadło zjadało ten limit). Tak czy inaczej - mało kiedy mieścić będą się więcej niż 4 maszyny, ale dajcie innym graczom grać w tę samą grę

Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.