Ciezko bylo nie zauwazycKatylina pisze:@Malal
A ty mnie widziałeś?

Wypraszam sobie tego typu głupawe tekściki pod moim adresem. Masz problem to pisz na priv. Widzę, że wielki kozak jesteś, ale tylko przez monitor. Jesteś na pierwszym miejscu do challanga u mnie, ale pewnie to trudne będzie bo na masterach to sporadycznie bywasz.TruePunk pisze: 'Kto na Scimitara zaglosuje ten Chrystusa ukrzyzuje' myslisz ze sie przyjmie? (;
Spoko - dobrze się domyślam o co chodzi, ale sobie nie życzę szargania mojego, jak mniemam, dobrego imienia po forach. Masz jakieś konkrety ?? Czy chlapiesz tylko na lewo i prawo jak ci nasi rządzący?TruePunk pisze: PS. A tak powazniej - tekst ktory wkleilem byl parafraza dosc znanego hasla z ostatnich wyborow. Zakladam ze nieznasz kontekstu i w zwiazku z tym nie zrozumiales puenty.. dobrze zgaduje?
Robson może nie, bo to siła spokoju, ale jak ja jeszcze trochę poczytam Twoje posty to masz jak w banku.TruePunk pisze: no i chociaz mam dreszczyk emocji na kazdym wyjezdzie - czy Robson zobaczywszy mnie na zywo spelni grozby z forum? Czy rozbije mi krzeslo na plecach?! : P
No w sumie masz racje, po po prostu cierpliwości zaczyna brakować. Generalnie bawi mnie wyobrażenie wyżej cytowanego kolegi o własnej niezniszczalności. A sam przyznasz, że zdecydowaną większością swoich wypowiedzi zasługuje co najmniej na ostrzeżenie. Obrażanie przez niego większości ludzi na tym forum zaczyna przyprawiać mnie o niestrawność. Pocieszam się tylko myślą, że przez zdecydowaną większość naszego światku, traktowany jest jako wybryk naturyTomash pisze:Potrzebujecie ostrzeżeń za groźby karalne, czy sami skończycie?![]()