czy ktoś gra w....

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

Zablokowany
Malal
Kretozord

Post autor: Malal »

Katylina pisze:@Malal
A ty mnie widziałeś?
Ciezko bylo nie zauwazyc :wink:

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

Inferno:
nie szukam, ja juz znalazlem (; Ale Katylina to taka rozgrzewka.
Udalo nam sie LS obalic, teraz rozgrzewam sie przed mega-ultra-politycznym flejmem przy wyborze nowego skladu

'Kto na Scimitara zaglosuje ten Chrystusa ukrzyzuje' myslisz ze sie przyjmie? (;

Inferno
Falubaz

Post autor: Inferno »

No zawuważyłem... a słowo lans to raczej do Ciebie bym przypisał...
Skoro licznik postów jest dla Ciebie najważniejszy..
nie znasz osobiście większości osób na forum.. a prawie do kazdego masz problem...

Nie wiem chcesz być Top Trendy na forum ?

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

staram sie kreaowac alternatywny image, docenilbys wysilki.

Inferno popatrz z pewnego dystansu na to forum, jakis czas sie nie udzielales. Popatrz na glebie wiekszosci dyskusji, emocje wywolywane przez dyskusje o zolnierzykach, opowiesci o krwawych walkach na przystanku w imie walowanych kosci.
Nie smieszne? Smieszne. Strasznie smieszne.
To jakim prawem oczekujesz odemnie dyskusji rzeczowych czy powaznych? (;

no i chociaz mam dreszczyk emocji na kazdym wyjezdzie - czy Robson zobaczywszy mnie na zywo spelni grozby z forum? Czy rozbije mi krzeslo na plecach?! : P

Inferno
Falubaz

Nie mówie czy to co piszesz na forum jest poważne... tlyko jak do osób się odnosisz...
Nie wiem zaraz do Niego zadzwonie i powiem mu ze pomoge.. odrazu cała ławke rozbic

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

TruePunk pisze: 'Kto na Scimitara zaglosuje ten Chrystusa ukrzyzuje' myslisz ze sie przyjmie? (;
Wypraszam sobie tego typu głupawe tekściki pod moim adresem. Masz problem to pisz na priv. Widzę, że wielki kozak jesteś, ale tylko przez monitor. Jesteś na pierwszym miejscu do challanga u mnie, ale pewnie to trudne będzie bo na masterach to sporadycznie bywasz.
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Malal pisze:
Katylina pisze:@Malal
A ty mnie widziałeś?
Ciezko bylo nie zauwazyc :wink:
GDZIE

Inferno
Falubaz

Scimi tez poslalem challange wiec jestes drugi :P

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Scimitar:
pisalem juz i na priv i publicznie, uwazam ze jestes osoba totalnie nie nadajaca sie do pracy w LS ze wzgledu na stronniczosc ktora prezentujesz w tematach dotyczacych WE
Glosowalem za odwolaniem starej LS glownie ze wzgledu na twoja w niej obecnosc (bo po co odejsc, gdy wczesniej odeklarowalo sie odejscie, prawda? li bede zdecydowanie odradzal komukolwiek glosowanie na Ciebie o ile bedziesz chetny do bycia w nowej LS.

Jako ze nie chce mi sie robic listy oczekujacych na challengi uwazam ze najuczciwsze bedzie rozwiazanie w stylu - kto mi w rl pierwszy rzuci challenga ten ma pierwszenstwo (;
w tym roku planuje byc w Poznaniu i w Lodzi (z tym ze w Lodzi jesli nie bede gral sam dwiema armiami to challengi niechetnie) - juz na Arenie bylem i nikt mnie challengowac nie chcial : (

PS. A tak powazniej - tekst ktory wkleilem byl parafraza dosc znanego hasla z ostatnich wyborow. Zakladam ze nieznasz kontekstu i w zwiazku z tym nie zrozumiales puenty.. dobrze zgaduje?

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

TruePunk pisze: PS. A tak powazniej - tekst ktory wkleilem byl parafraza dosc znanego hasla z ostatnich wyborow. Zakladam ze nieznasz kontekstu i w zwiazku z tym nie zrozumiales puenty.. dobrze zgaduje?
Spoko - dobrze się domyślam o co chodzi, ale sobie nie życzę szargania mojego, jak mniemam, dobrego imienia po forach. Masz jakieś konkrety ?? Czy chlapiesz tylko na lewo i prawo jak ci nasi rządzący?
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

konkrety mowisz? mam pare cytatow o tym ze Twoje uscislenia/dzialania w LS nie maja zadnego zwiazku z tym czym grasz..
a potem leca magiczne konie i inne cudaki. Skoro sie zglosiles do kandydatowania to obiecuje, ze to jakos ladnie zloze do kupy i wrzuce na forum zeby nie byc goloslownym (;

Pzdr

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Prosimy, prosimy. W tej kadencji.

Awatar użytkownika
Kuros
Falubaz

Post autor: Kuros »

ale napiście coś na temat

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

No napisalem ze nie gram w białobrzegach ,warce ani w grójcu
Przepraszam?

Artemis
Chuck Norris

Post autor: Artemis »

mnich12 pisze:ale napiście coś na temat
1) Podjedź do Wawki albo jakieś sporego miasta,
2) Wkręć jakiś sąsiadów, znajomych, rodzinę
3) albooooooooooooo wróć do pokemonów :D

Awatar użytkownika
4 karabiny
Beast from the East

Post autor: 4 karabiny »

TruePunk pisze: no i chociaz mam dreszczyk emocji na kazdym wyjezdzie - czy Robson zobaczywszy mnie na zywo spelni grozby z forum? Czy rozbije mi krzeslo na plecach?! : P
Robson może nie, bo to siła spokoju, ale jak ja jeszcze trochę poczytam Twoje posty to masz jak w banku. :?

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Potrzebujecie ostrzeżeń za groźby karalne, czy sami skończycie? :evil:
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
4 karabiny
Beast from the East

Post autor: 4 karabiny »

Tomash pisze:Potrzebujecie ostrzeżeń za groźby karalne, czy sami skończycie? :evil:
No w sumie masz racje, po po prostu cierpliwości zaczyna brakować. Generalnie bawi mnie wyobrażenie wyżej cytowanego kolegi o własnej niezniszczalności. A sam przyznasz, że zdecydowaną większością swoich wypowiedzi zasługuje co najmniej na ostrzeżenie. Obrażanie przez niego większości ludzi na tym forum zaczyna przyprawiać mnie o niestrawność. Pocieszam się tylko myślą, że przez zdecydowaną większość naszego światku, traktowany jest jako wybryk natury :)

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Fluffy »

Temat trochę zszedł z pierwotnego wątku. Zamknięte.
Jeszcze jedna podobna pyskówka na forum i naprawdę przestanie mi się taka sytuacja podobac.
@TruePunk, jezeli będziesz miał ochotę robic dymy przed wyborami do LS to znajdziesz sobie na to inny dział forum.
Pozdrawiam!

Zablokowany