Kraków 01.03.2014 - Pre-Poznań MDK 2400 Euro

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Re: Kraków 01.03.2014 - Pre-Poznań MDK 2400 Euro

Post autor: Fluffy »

@Fluffy - to że nie potrafisz takiej rozpiski złożyć, nie znaczy że nikt nie potrafi, rajt?
Nie rajt. Wykaż i daj przykład. Na razie pieprzysz farmazony trzy po trzy :mrgreen: Zarzucić komuś niekompetencję kiedy samemu się nie ma nic mądrego do powiedzenia jest zawsze najłatwiej.
Limit czterech maszyn nie jest głupi, sprawdzał się kilka razy w poprzednich latach
Czyli chcesz ciąć dwarfy na bazie poprzedniego podręcznika? Gratulacje :mrgreen:

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Uważam, że cztery maszyny są dobrym limitem nie na podstawie poprzedniej ksiązki a znajmości metagame

i nie zamierzam podawać Ci na tacy rozwiązań - posiedzisz, poczytasz i wymyślisz ;)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

i nie zamierzam podawać Ci na tacy rozwiązań - posiedzisz, poczytasz i wymyślisz
"Wiem ale nie powiem". Czyli dalej pieprzysz farmazony. :mrgreen: Nie mam też zaufania do Twojej znajomości mety. Rzuć konkretną rpzegięta rozpą i udowodnij potrzebę cięć arty.
Bo mi na razie wychodzi że rozpa na powiedzmy 6 maszynach nie jest wiele skuteczniejsza a rozjeżdza ją bez mydła 3x pięc harpii/dwóch przypadkowych kowbojów chaosu/De/empire/czegokolwiek

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Dymitr ale czemu do mnie sie przyczepiłeś bo nie bardzo wiem o co chodzi. A propo idzenka mi slabo dwa razy graliśmy na masterach i raz dostales wpierdol a raz ja...w dodatku ja cie zniszczylem na euro a ty mnie na male punkty w Krakowie i to było b&g.

gadajmy, ale bez bluzgów ok? D.
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: GarG »

Wstępnie dopisz mnie i Steca.

Uwolnijmy uciśnione Krasnoludy! Dajmy im zagrać 2 turniej bez cienc! Kto jest za mną?! Niech postawi mi browar! :D Bo nie bedziemy słuchać zmutowanych ludzi których i tak nie bedzie na turnieju!

P.S No off ;)
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ? :)
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Dymitr ale czemu do mnie sie przyjebales
Obrazek

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

xD Fluffik mem SŁUSZNYCH rozmiarów
xYz

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Tak żeby ludzie nie przeoczyli :mrgreen:

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

mały nie jestem, więc i mem musi być odpowiedni.
Mówisz o tej bitwie w Szczyrku, gdzie wziąłeś remis w ciemno i pogralismy sobie dodatkowo w pacynki? To spoko.

@Fluffy - nie możesz wymagać, że będzie się za Ciebie wymyślać ;)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Ale ty ściemniasz...,i po co? Chwalisz się wygraną w B&G w słabym formacie a wpierdolu na euro nie zauważasz. To była normalna bitwa - nawet ważniejsza niż ta w Krakowie . Że mi słabo idzie to mi może powiedzieć taki Maryś które mnie regularnie leje a nie ty. A w ogóle to po co tu trolujesz? Nie Twoje miasto i nie twój turniej...że tak grzecznie powiem - idź sobie proszę
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Post autor: Dydu »

Panowie opanujcie się.
Patrząc na AR, cięcie będzie max 4 maszyny lub max 3-4 działo/klopa z runami/organki z runami.
Jakby nie było max 4 maszyny.

Fluffy czemu trolujesz jak sam piszesz, że 4+ maszyny to słaba opcja, reszta i tak chce szlifować rozpy pod EURO to niech gra na tym co bedzie na euro.

Potrze, Wrocław leży dość blisko Krakowa, może np. Dymitr chce wpaść do nas na lokala rzucić Ci challenge w pierwszej rundzie.

Swoją drogą zapraszam Wrocław do udziału w turnieju.

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Dydu wracaj do lasu, ja sobie tutaj regularnie zagladam :) I gwarantuje ze zaświadczam trololol jest jeszcze niski. Czekam na więcej, nie psuj zabawy.

Poza tym lubie jak mod pisze nie tylko na czerwono w cudzych postach ;D
xYz

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Fluffy czemu trolujesz jak sam piszesz, że 4+ maszyny to słaba opcja, reszta i tak chce szlifować rozpy pod EURO to niech gra na tym co bedzie na euro.
Trolluję Dymitra jak farmazony pisze, i Piotrabe dla porządku. I żeby było wesoło. Natomiast Ty, Dydu, zejdz z tych czterech maszym, dopuść dwarfy bez ograniczeń bo to co zaproponowałes jest bez sensu. Na ostatnim turze dwarfy nie miały ograniczeń, było ich sporo i jakoś żaden nie załapał sie na top3. Cięcie dla samego cięcia jest bez sensu.
Euro drafta z nowymi dwarfami też jeszcze nie ma, więc się na niego nie powołuj.
Pozdro.
Ostatnio zmieniony 18 lut 2014, o 13:03 przez Fluffy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Post autor: Dydu »

Ty Dendrofilu widze, ze czekasz z zapisaniem isę na turniej az zgłosi się Kosmo :P

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Pewnie, ale niektórzy maja co robić w sobotę poza posówaniem ludków, pośród przynajmniej tuzina spoconych kolegów ;d
xYz

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Ależ Piotrze, masz rację - zagraliśmy całą poważną bitwę (poza tym, że o nic) po tym jak w ciemno wziąłeś remisik ;) Wygrana w BnG totalnie mnie nie cieszyła, bo ja w Blood andGlory grałem przy naszym stole jako jedyny :)

@Dydu wpadłbym, ale chyba Katowice namierzamy na dzień wczesniej

@ Fluffy - w trollowaniu trzeba wiedzieć po której stronie wędki jesteś

Awatar użytkownika
Leoh
Wodzirej

Post autor: Leoh »

Imo decyzje o ew. compie dla nowego AB Dwarfow mozna przeciagnac w czasie przynajmniej o tydzien. Zobaczy sie co tam jeszcze sie urodzi na TWF.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Leoh pisze:Imo decyzje o ew. compie dla nowego AB Dwarfow mozna przeciagnac w czasie przynajmniej o tydzien. Zobaczy sie co tam jeszcze sie urodzi na TWF.
słusznie :)

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

@ Fluffy - w trollowaniu trzeba wiedzieć po której stronie wędki jesteś
Właściwej jak widać :mrgreen:
Imo decyzje o ew. compie dla nowego AB Dwarfow mozna przeciagnac w czasie przynajmniej o tydzien.
Ciąć, ciąć, powiadam! Teraz, natychmiast, bo jutro będzie za późno! Przegięte! Będa idiotyczne cosie poskładane przez ludzi z ciśnieniem! Maszyny się do walizki nie zmieszczą! :mrgreen:

Unnamed2400 Pts - Dwarfs Army

1 Flame Cannon @ 140.0 Pts

1 Flame Cannon @ 140.0 Pts

1 Organ Gun @ 120.0 Pts

1 Organ Gun @ 120.0 Pts

1 Grudge Thrower @ 80.0 Pts

1 Cannon @ 120.0 Pts

1 Cannon @ 120.0 Pts

1 Cannon @ 120.0 Pts

1 Bolt Thrower @ 55.0 Pts

10 Thunderers @ 120.0 Pts
Dwarf Handgun; Heavy Armour

1 Master Engineer @ 70.0 Pts
Gromril Armour

Gromril Armour

Gromril Armour

Gromril Armour

General; Gromril Armour

Models in Army: 103
Total Army Cost: 2400.0

:mrgreen:

Kurde, tu mam wiecej modeli niż w rozpie piechotnej bez arty :shock:

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

słabe, musisz się bardziej postarać

ODPOWIEDZ