DMŚ 2014 Kozłów 26-27 kwietnia

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
QQrydza
Prawie jak Ziemko

Re: DMŚ 2014 Kozłów 26-27 kwietnia

Post autor: QQrydza »

Liczymy na gości! To w końcu powrót do DMS organizowanych przez Sola - Shino, Duke nie możecie przegapic powrotu do przeszłości - specjalnie dla was wycieczka na Solowa działke :D

SnoT oddział Katowice oczywiście szuka teamu :)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
sly
Chuck Norris

Post autor: sly »

ile osób w teamie musi być?
Oya, Oya, Oya !!!

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Pięć
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

regulamin w 1 poście

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Bez squadu all star z 7 miast niektórych pipki swędzą :P

A tak na serio - bez 2 ludzi, najmocniejszy w Polsce klub boi się przyjechać?
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

To Maryś i Golonka nie jadą?!? Jakoś nie miałem okazji potwierdzać tego faktu, ale zdajesz się wiedzieć - Teraz to już nikogo nie da się namówić :/
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Polacy stracili niepodległość bo próbowali walczyć o swoje, Gamblersi nie stracą tytułu ponieważ boją się stanąć w jego obronie, Kliczko też wiedział kiedy ze sceny zejść :D
Jednym słowem bez Mistrzów Polski impreza może stracić odsetek renomy, natomiast zyskuje setki procent zaciekłości.
Jakby to powiedział troll z jamy nie bójcie się to tylko gra, najwyżej nie wygracie bez Nieogolonego Furiona.

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Fluffy »

Kogo trollować? :mrgreen:

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Solo - Gamblersi nie chcą ciągle jeździć w jedną stronę, już Ci to tłumaczyłem. Jak zaczniecie się za wizyty rewanżować, to się pomyśli. Generalnie Kozłów jako master jest obowiązkowy, ale logistyczna wyprawa z wspomnianego powyżej Poznania to jednak spora misja jak na lokala :/ Czemu Mistrzostwa Śląska nie mogą się odbyć w Gliwicach jakichś? :)

@Fluffy - dawaj, byle coś ciekawszego niż tam ;)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Argument mocny ale skoro ci to przeszkadza, zmień klub i przyjeżdżaj za mało chęci w tej całej waszej niechęci.
Lepiej byście spieli dupę i przyjechali na wojnę w ludziki.
Zróbcie pre DMŚ i SS przyjedzie.

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

Post autor: loko »

dobre imprezy bronią się same. co to za skomlenie? zechcą to przyjadą nie to nie. to nie divy z baletu Moskwa. (najwyżej top będzie inny)
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Dzięki Loko, że pozwalasz nam nie jechać. Po stokroć dzięki.

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

Post autor: loko »

Wam? nie wiedziałem że jesteś w tym teamie. ale nie czuj się proszę wyróżniony , mój post niesie wartość uniwersalną. :wink:
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

a jednak. Dziękuję :)

Remo
Falubaz

Post autor: Remo »

A jak tam ten cały nieszczęsny Draft-ETC? Będzie ajkiś update do Dwarfów? Bo trochę się pozmieniało i nie wiem co mam składać/malować żeby wogóle myśleć o wyjeździe na wasz turniej.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Do tego czasu na pewno będzie ale Ty Remo chyba nie należysz do grupy PG malującej tylko to co jest akurat w najbardziej giętej rozpisce, tylko jako prawdziwy gracz warhammera masz z czego wybierać :wink:

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Wojtuś »

Dymitr pisze:Solo - Gamblersi nie chcą ciągle jeździć w jedną stronę, już Ci to tłumaczyłem. Jak zaczniecie się za wizyty rewanżować, to się pomyśli. Generalnie Kozłów jako master jest obowiązkowy...
+2
Nie mogę chłopaków skutecznie namówic, gdy dysponują takim argumentem. Jednak coś w tym jest. :roll:
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

Remo
Falubaz

Post autor: Remo »

Laik pisze:Do tego czasu na pewno będzie ale Ty Remo chyba nie należysz do grupy PG malującej tylko to co jest akurat w najbardziej giętej rozpisce, tylko jako prawdziwy gracz warhammera masz z czego wybierać :wink:
Niby tak, ale pozostają szczegóły typu: pomalować trzeciego żyrka i bombera czy drugi Flame cannon i coś tam? Bo tęgie głowy mogą dojść do wniosku, że żyrki z siłą 3 są bardziej gięte niż te poprzednie z siłą 3 i jest je trudniej ściągnąć (tak naprawdę tak samo: dwie salwy skinków albo duży fireball) więc tylko z racji tego że sa tańsze to są przegięte i należy je przyciąć... :wink:

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Remo pisze:
Laik pisze:Do tego czasu na pewno będzie ale Ty Remo chyba nie należysz do grupy PG malującej tylko to co jest akurat w najbardziej giętej rozpisce, tylko jako prawdziwy gracz warhammera masz z czego wybierać :wink:
Niby tak, ale pozostają szczegóły typu: pomalować trzeciego żyrka i bombera czy drugi Flame cannon i coś tam? Bo tęgie głowy mogą dojść do wniosku, że żyrki z siłą 3 są bardziej gięte niż te poprzednie z siłą 3 i jest je trudniej ściągnąć (tak naprawdę tak samo: dwie salwy skinków albo duży fireball) więc tylko z racji tego że sa tańsze to są przegięte i należy je przyciąć... :wink:
Maluj wszystko, będziesz przecież też grał na turnieje na zwykłym compie.

@
Dymitr – przede wszystkim musicie robić dobre turnieje.

Gracz ze Śląska mając do wyboru sprawdzony lokal na 30-50 osób w promieniu 50 km nie wybierze zwykłego tura na 20 osób oddalonego o 200 km.
W swoim czasie zrobiliście DMDŚ, nazwa może taka sobie :wink: ale przyjechało od nas z 15 osób, a organizacja, jak to mówią obecnie – ma „room for improvement”

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Nie wiem o czym do mnie piszesz generalnie ;) Od nas wciąż ktoś się u Was pojawia - rewizyty brak. Sprawdzony lokale to chyba nie zeszłoroczne DMŚ, prawda?

ODPOWIEDZ