SnoT oddział Katowice oczywiście szuka teamu

Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
+2Dymitr pisze:Solo - Gamblersi nie chcą ciągle jeździć w jedną stronę, już Ci to tłumaczyłem. Jak zaczniecie się za wizyty rewanżować, to się pomyśli. Generalnie Kozłów jako master jest obowiązkowy...
Niby tak, ale pozostają szczegóły typu: pomalować trzeciego żyrka i bombera czy drugi Flame cannon i coś tam? Bo tęgie głowy mogą dojść do wniosku, że żyrki z siłą 3 są bardziej gięte niż te poprzednie z siłą 3 i jest je trudniej ściągnąć (tak naprawdę tak samo: dwie salwy skinków albo duży fireball) więc tylko z racji tego że sa tańsze to są przegięte i należy je przyciąć...Laik pisze:Do tego czasu na pewno będzie ale Ty Remo chyba nie należysz do grupy PG malującej tylko to co jest akurat w najbardziej giętej rozpisce, tylko jako prawdziwy gracz warhammera masz z czego wybierać
Maluj wszystko, będziesz przecież też grał na turnieje na zwykłym compie.Remo pisze:Niby tak, ale pozostają szczegóły typu: pomalować trzeciego żyrka i bombera czy drugi Flame cannon i coś tam? Bo tęgie głowy mogą dojść do wniosku, że żyrki z siłą 3 są bardziej gięte niż te poprzednie z siłą 3 i jest je trudniej ściągnąć (tak naprawdę tak samo: dwie salwy skinków albo duży fireball) więc tylko z racji tego że sa tańsze to są przegięte i należy je przyciąć...Laik pisze:Do tego czasu na pewno będzie ale Ty Remo chyba nie należysz do grupy PG malującej tylko to co jest akurat w najbardziej giętej rozpisce, tylko jako prawdziwy gracz warhammera masz z czego wybierać
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.