Kraków 01.03.2014 - Pre-Poznań MDK 2400 Euro
Re: Kraków 01.03.2014 - Pre-Poznań MDK 2400 Euro
Przemyślałem sprawę. Dobra, top 20 ligi i grasz cały sezon dwarfami
Pomijając morze spamu mamy już zapisane 22 osoby:
Jest jeszcze sporo miejsc, można się zapisywać dalej!Dydu pisze:Zgłoszenia:
1. Dydu
2. Danrakh
3. PSz
4. Robert Brzezina
5. Brygu
6. Panter
7. Sevi
8. Leoh
9. Albo Albo
10. PiotrB
11. Xier
12. Butan
13. Dibo
14. BigBossM
15. Fluffy
16. Vampir
17. Caledor
18. SirJayawarden
19. Hypnotic
21. Garg
22. Stec
Wisła Kraków.
kurde jest gala mma we Wrocku 1szego kolega organizuje a zona ciagnie a znajomi walcza wiec moj wystep tu pod znakiem zapytania ale dam jeszcze znac
wystep na mma?
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
tu na mma to już za stary jestem chociaż jeszcze sobie obiecuję start w złotej rękawicy ;D ale chyba jednak marzenie ściętej głowy
Ja nie widzę przeszkód.
Wisła Kraków.
masz bilety załatwić?Albo_Albo pisze:kurde jest gala mma we Wrocku 1szego kolega organizuje a zona ciagnie a znajomi walcza wiec moj wystep tu pod znakiem zapytania ale dam jeszcze znac
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Po jakim czasie WIP zmieni się na obowiązujący. Jak myślicie?? Jak to zazwyczaj wygląda??
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
- profesor Richard Dawkins
Fajnie edytujesz posty Gdzie wg Ciebie zagrałem źle? Słabo rzuciłęm na zaczynanie, kiepsko przyjąłem na klatę pierwsze słoneczko na ifce czy może drugie?PiotrB pisze:Dostałeś ode mnie maskę bo a - dobrze grałem a ty grałeś słabo i b - miałem dużo szczęścia .
z tego co wiem to jeszcze jest wolne 1500 biletów jak gadałem z kumplem 2 dni temu a jakbyś potrzebował coś taniej to mogę popytać chociaż raczej wystrzegam się takich procederów nie chce później za jakieś grosze mieć zobowiązaniaDymitr pisze:masz bilety załatwić?Albo_Albo pisze:kurde jest gala mma we Wrocku 1szego kolega organizuje a zona ciagnie a znajomi walcza wiec moj wystep tu pod znakiem zapytania ale dam jeszcze znac
Maku, przywieź kogoś ze sobą
Wisła Kraków.