Slaanesh Lord [done]

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
vocal
Masakrator
Kontakt:

Post autor: vocal »

to jest naprawdę to samo co na początku?:/ te nowe fotki to ostry crap...
tarcza i podstawka sie swietnie zapowiadały a tu skończone i nie ma czego podziwiać:( czuję się rozczarowany.
a z tego co widać to figurka moim zdaniem nie wygląda dobrze kolorystycznie. niebieski głównie (paszcza na kolanie). głowa też średnio pasuje. do tego z białymi wlosami..
czerwony wyglada na słabo wycieniowany ale jak widze jak tarcza wyglądała a jak teraz wygląda to uwierzę że to kwestia zdjęć.

Awatar użytkownika
Marko
Mudżahedin

Post autor: Marko »

Przepraszam, ale nie mogłem się powstrzymać:
Obrazek
Chyba trochę więcej widać teraz...
Bardzo podoba mi się szmatka czerwona, miałbym natomiast kilka uwag do brązów - jakieś płaskie Ci wyszły. Ale ogólnie - ładna figurka :)
pzd

Piotrax
Kradziej

Post autor: Piotrax »

Jak to zrobiłeś? Czasem by się przydały takie poprawki :)

Dzięki za konstruktywna krytykę. Teraz juz wiem że muszę poprawić brązy (rzeczywiście za dużo się tym nie bawiłem :wink: ) naramiennik... i co jeszcze? Czekam na dalsze uszczypliwe uwagi :wink:

Volcal wiem ze to jeszcze nie twój poziom ale jakoś wygląda. Niebieską gębę dałem żeby jakoś współgrało to z tarczą. Może rzeczywiście białe włosy to zły pomysł. Jaki kolor radzisz? Czerwony dokładniej gdzie?

Pozdrawiam

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

rzeczywiscie rekawice i buty wymagaja jeszcze troche rozjasnienia Fioletowe elementy pancerza tez moim zdaniem mozna by jeszcze ciut wyciagnac. Za to bardzo podoba mi sie emblemat z krysztalkiem na czybku jego kity i czerwona chusta. Ogolnie model bardzo fajny
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

niezle niezle ale pare rzeczy mozna poprawic skora ok czerwony ok ale to ubranko kolesi cos nie halo
dalo by sie cos z tym wykminic?
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.

Awatar użytkownika
Marko
Mudżahedin

Post autor: Marko »

Piotrax pisze:Jak to zrobiłeś? Czasem by się przydały takie poprawki :)

5 minut w Photoshopie - zapewne dałoby się jeszcze coś wycisnąć, ale chciałem tylko tak szybciutko obczaić, jak ta figurka wygląda :)
pzd

Piotrax
Kradziej

Post autor: Piotrax »

No i mam nowe foto. Tym razem myślę że widać więcej :wink:

Obrazek

http://www.coolminiornot.com/171928

Coś mała fota tutaj. Na CMON jest normalnych rozmiarów.
Pozdrawiam

ODPOWIEDZ