mają przyjemność zaprosić na turniej gry bitewnej Warhammer Fantasy Battle

Termin: 23.02.2014r.
Miejsce: Zgierz "Kopalnia" - ul. 1go Maja 50.
Wejściówki: 10pln od osoby (w tym 1zł pójdzie na ŁRG, więc Członkowie "Wargaming Łódź" ujszczają 1zł ze względu na składki, co bym się mógł ze Stalkerem rozliczyć).
Ramówka:
9:00 - 9:30 - Zapisy
9:30 - 11:30 - 1 Bitwa
11:30 - 13:30 - 2 bitwa
13:30 - 14:00 - Przerwa
14:00 - 16:00 - 3 bitwa
16:00 - 18:00 - 4 bitwa
Format:
- Armia na 600pkt.
- Nie trzeba wystawiać Generała i Chorążego (Brak Lordów, Max 1 Hero), ze wszystkimi tego konsekwencjami. Victory Points +25pkt.
- Maksymalnie 2 razy ten sam wybór Core.
- Maksymalnie 1 oddział (nie wybór) ze slotu Special w armii.
- Brak Rare'ów, "Eteryków", Maszyn i "Reign of Chaos".
- Magia jako 2xD3 i Czary rzucane z max 2 kostek.
- Maksymalnie 20 "Pestek" w armii, włączając Postacie. Modele z Multiple Shot (X) liczą się X-razy.
- Jednostka do 25 modeli i 25% punktów armii.
- Look Out Sir! od czarów Final Transmutation i The Dwellers Below.
- Battleline x4.
- Progi co 50pkt.
Zasady na Turnieju:
- Sędzia: Ja. Postaram się mieć na miejscu Rule Book, aktualne FAQi/Erraty oraz Uściślenia Sędziowskie.
- Zakaz Proxów.
- Dopuszczeni są "Imienni" Bohaterowie. Warunkiem wystawienia jest późniejsza Relacja ich zasług na forum

- Obowiązują oficjalne FAQ/Erraty z GW, Uściślenia Sędziowskie, Rule Book i Army Booki. Gracze wystawiający Krasnoludy mają wybór gry na Nowym lub Starym wydaniu Army Booka.
- Przesłanie poprawnego zgłoszenia (Imię, Nazwisko, Nick, Miasto, Armia i Rozpiska) w formacie TXT do 21.02 (piątek) na adres azurixxx@gmail.com oraz informacja o uczestnictwie w temacie turnieju gwarantuje 5DP i wydrukowanie rozpiski.
- Obowiązkowe: Army Book, Rozpiska (jeśli niewydrukowana przeze mnie), Wzorniki (jeśli wymagane), Miarka i Kostki (Scatterka i Artyleryjka jeśli wymagane oraz co najmniej 10 sztuk K6). Za każdą z tych 5 pozycji przysługuje 1DP.
Zgłoszenia:
0. Monia.
1. Azurix.
Challange:
P.S.: Ewentualne zmiany, bo mogłem coś przeoczyć, postaram się oznaczać na kolorowo