Wygląda zacnie, na tyle, na ile można ocenić po nieostrym zdjęciu Daj następnym razem jednolite tło, żeby figurka nie zlewała się z pierdołami na drugim planie
...But I, being poor, have only my dreams;
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams.
Wygląda fajnie, może poproś kogoś kto ma aparat żeby zrobił mu pare fotek;)
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Ja mam całkiem syto oddaną aurę. Jak wrócę, skombinuję aparat może wrzucę.
w sumie wypadałoby napisać jak. Wziąłem jakiegoś savega, co wymachuje brońmi i patrzy się do góry na fenia. Jest to całkiem dynamiczna poza, wygląda ewidentnie na wkurzonego (bo frost strasznie wkurza ludki z s5 ), a na brzegu stoi obsługant bolca z latającego rydwanu (bo ma taką pozę, że patrzy do góry) z opuszczonym łukiem i podziwia. Ten model dobrze to oddaje.
Obaa ludki pomalowane normalnie i śnieżna aura na nie nałożona.
Bardzo podoba mi się pomysł na uzyskanie efektu lotu na dużej wysokości - dzięki dysproporcji między drzewkami na podstawce a modelem. Zajebisty efekt!
Czemu malujesz oczy bez źrenic? To nie jest aż takie trudne, troszkę poćwiczyć gdzieś na boku i już... Obejrzyj też jakiś poradnik do malowania gemów... W ostatniej pracy najmniej mi się podoba rozjaśnianie niebieskiego - bo chyba należałoby to uznać za próbę rozjaśniania. Poszedłeś bardzo po bandzie i dośc brutalnie na ciemny niebieski położyłeś bardzo jasne grube krechy. Wygląda to niezbyt dobrze. Jeśli juz chcesz stosować np. krawędziowanie, to niekoniecznie musi ono iść po całej krawędzi, a już na pewno linia powinna być cieniutka. Inaczej otrzmasz to, co jest na figsie obecnie... Reszta elementów wyszła nienajgorzej ...
Malowanie źrenic sprawia mi trudność, ale od jakiegoś czasu próbuje, wrzucę nowszy model niedługo to ocenisz czy jest progress, malowanie gemow wziolem z booka HE, a cieniowanie tak dość odważne ale to improwizacja.
To mamy oceniać konwersje(która odkrywcza nie jest) czy co?
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/