DMŚ 2014 Kozłów 26-27 kwietnia

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Domino
Falubaz

Re: DMŚ 2014 Kozłów 26-27 kwietnia

Post autor: Domino »

Dymitr, ja myślałem, że Ty sobie robisz jaja, ale Ty poważnie, o kurczę :D.
Ja akurat do Was jeżdżę, chociaż jeden reprezentant SSu ;). No ale ustalmy, 16 osób jest u Was rzadko kiedy (albo kiepsko trafiam), chcesz to porównywać do DMŚ? Nie rozumiem faktycznie chłopaków z tekstami w stylu "boicie się przyjechać" itd, takie żebranie o ludzi potrzebne nie jest jak mi się wydaje przy tak sporej imprezie, która ma mieć miejsce. Jak powiedział słusznie Loko, ten turniej wybroni się sam. Ale co to za rewanżowanie się, o którym mówisz, przecież nie robicie turniejów takiej skali, nie? Ja się do Was czasem przejadę by się zobaczyć z Golonką i z Wami, ale nie wynika to z jakiegoś mega zorganizowanego lokala...

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Dymitr - byliśmy na waszym DMDŚ, byliśmy nawet na lokalu jednym, byłem w Opolu, byliśmy na waszych masterach poza jednym, na który sam wiesz dlaczego nie przyjechaliśmy. Wy byliście na naszych największych i świetnie obsadzonych imprezach - DMŚ, bilaticon.

Jak chcecie żebyśmy jeździli to zróbcie coś lokalnego z rozmachem
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

Ja bym się tam wybrał do was pod koniec marca :roll:
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Post autor: Heretic »

Byłem we Wrocławiu raz i było spoko. Jeżeli będę miał czas i ktoś będzie od nas jechał to na pewno z chęcią przyjadę :) Niestety na ten tur pod koniec marca nie przyjadę, bo pracuje w ten weekend :(
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Dobra - widzę Was 30. marca ;) Plan wykonany:)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

Jak to Gamblersi to nie Divy ?? a to dupa.
Zróbcie pre DMŚ na banka przyjedziemy nawet jeśli wy olejecie nas, bo tu nie o to chodzi żeby błotem się przerzucać, mam nadzieje że Krk również zrobi pre DMŚ i tam też się pojawimy.
Święto graczy jest dla graczy a nie dla organizatorów ja otoczony promieniami słońca robię to dla was, natomiast mój klub który da wam trochę cienia i ulży poparzeniom generowanym przez mój blask, również służy wam aby każdy dobrze się bawił w ten dzień.
Więc koniec pierdolenia pakujcie jak leci i czekam na zgłoszenia.

@Temat Dwarfów, powiem tak jeśli nie wyjdzie sensowne ograniczenie będę prosił naszych specjalistów z LS o jakieś sensowne ograniczenia, wstrzymam się z tym do końca lutego.

Remo
Falubaz

Post autor: Remo »

Solo pisze: @Temat Dwarfów, powiem tak jeśli nie wyjdzie sensowne ograniczenie będę prosił naszych specjalistów z LS o jakieś sensowne ograniczenia, wstrzymam się z tym do końca lutego.
Ależ naprawdę nie trzeba. Szkoda się trudzić. :)
GW już ograniczyło Dwarfy: brak magii, o wiele gorsza anty-magia, a przy krótkich nóżkach brak możliwości przyciągnięcia lub dopchnięcia się do walki też nie pomaga.
Ubiegnę od razu ripostę o możliwości wzięcia spamu żyrków, bo z siłą 3 to mogę taki WoCH czy Imperium "łaskotać" do przyszłej zimy bez większego efektu. :wink:

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Solo pisze:Jak
mam nadzieje że Krk również zrobi pre DMŚ i tam też się pojawimy.
.
Na pewno tak będzie - jednak na przyszłość musicie pomyśleć o tym żeby bardziej dbać o relacje z sąsiadami - Dymitr powiedział to co ja Wam powiedziałem na Hlosie znacznie wcześniej...i niestety jest to prawda. W życiu trzeba dbać o takie szczegóły bo potem nagle się okazuje że ktoś ma żal...
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

zaraz żal ;)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Red Scorpion ma rację.
Ostatnio zmieniony 19 lut 2014, o 13:47 przez Andrzej, łącznie zmieniany 1 raz.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

wydaje mi się, że jeszcze nie tak dawno pojechałeś jakimś tam orgom, że nie są mili dla graczy - tu robisz to samo. Nie bądź hipokrytą. Temat rewizyt jest pobocznym wątkiem nieco, nie spinaj się

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Andrzej pisze:
nudny jestes
Ostatnio zmieniony 19 lut 2014, o 13:32 przez QQrydza, łącznie zmieniany 1 raz.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Andrzej
Pan Spamu

@Dimitr

Żadna skrajność w podejściu orga nie jest dobra.

Dobra, powiedziałem już myślę o tej dyskusji, mam nadzieję że zajmiemy się w końcu kwestiami samego turnieju. Macie załatwioną jakąś osobę od grilla?
Ostatnio zmieniony 19 lut 2014, o 13:46 przez Andrzej, łącznie zmieniany 1 raz.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Ciesz się tym momentem w życiu, kiedy myślisz że pozjadałeś wszystkie rozumy. Wraz z wiekiem i rozumem to przeminie

Andrzej
Pan Spamu

"Paulo Coelho"

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Osoba do grilla to dobry temat ;)

Awatar użytkownika
RedScorpion
Falubaz

Post autor: RedScorpion »

Czy jakiś mod mógłby tu zrobić odrobinę porządku? Turniej będzie super jak zawsze i szkoda miejsca na jakieś przepychanki.

Bretonnian
Falubaz

Post autor: Bretonnian »

Dymi sobie was troluje a wy łykacie wszystko :wink: Jestem pewien ze Gamblersi przyjadą obronić tytuł :wink: W jakim składzie to już ich tajemnica 8)

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Trzeba podbijac wyświetlenia tematu!

@Solo - na poważnie: jest opcja na jakiś transport z Gliwic dla grup zorganizowanych?
@Suchy, podoba mi się Twój tok rozumowania: "Przyjadą obronić" zamiast "przyjadą bronić" :D

Bretonnian
Falubaz

Post autor: Bretonnian »

Tak Tak, nazwijcie jeszczeswój team mistrzowie Śląska a 10 miejsce murowane :wink:

ODPOWIEDZ