Pytanie - jak krasnoludzkiego króla bijącego po inicjatywie mógł zthunderstompować martwy smok?Luc pisze:W 3 turze udało mu się zabić gada ale sam zginął od Thunderstompa
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Pytanie - jak krasnoludzkiego króla bijącego po inicjatywie mógł zthunderstompować martwy smok?Luc pisze:W 3 turze udało mu się zabić gada ale sam zginął od Thunderstompa
LOL - założyłem z automatu, że król ma GW i ASLOkoń pisze:Pytanie - jak krasnoludzkiego króla bijącego po inicjatywie mógł zthunderstompować martwy smok?Luc pisze:W 3 turze udało mu się zabić gada ale sam zginął od Thunderstompa
Pechowo nie, wpadam smoczydłem, rzucam challenge, i trafiasz na 6 tylko, więc tak różowo nie jestBocian pisze:Uuu, to jakoś wyjątkowo pechowo rzucałeś, smoka powinien lekko składaćTen Lord jest naprawdę mocny, tylko ma spory problem z przeciwnikami z T < 5, bo wtedy zostaje mu naprawdę badziewny atak.
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Wyniki są wyżej, ja testowałem przeciwko Skaven Warlordowi z Fellbladem na Bonebreakerze (Dwarf Lord w każdej wersji dostał ciężki łomot) oraz przeciwko Orc Warbossowi na Wyvernie (dla odmiany Dwarf Lord spuścił w każdej walce ciężki łomot). Luc testował przeciwko WE Highbornowi na Smoku i zdaje się że annoyance of netlings sparaliżował Dwarfickiego Lorda - ale nie wiem, czy annoyance of netlings działa też przy atakach na poczwarę (wydawało mi się, że nie)...Hardy pisze:i jak wyniki tych walk ;d ?