Po co, jak mnie z tobą sparują na jakimś turnieju to jeszcze łomot dostanę od własnego złożeniajeśli macie propozycję na lorda zabijakę z BoA to proszę podać
Możesz mieć rację. Arkana na lordzie to nie założenie na pure kombat.
Po co, jak mnie z tobą sparują na jakimś turnieju to jeszcze łomot dostanę od własnego złożeniajeśli macie propozycję na lorda zabijakę z BoA to proszę podać
king89 pisze:2 bronie (na He żeby bil w oddział z bannerem)
dragon helm
potion of strenght
ward save na 4+
red fury
quick bood
beguile
można wcisnąć sword anty heroes
A co do 2 razy 10 hexow to wtedy max 8 cryptow bo limitacje nie wejdziemy!
"Po co, jak mnie z tobą sparują na jakimś turnieju to jeszcze łomot dostanę od własnego złożenia "
Buractwo podwórkowe albo się dyskutuje albo nie.
A gdzie BoA? Miał być zabijaka z BoA....2 bronie (na He żeby bil w oddział z bannerem)
dragon helm
potion of strenght
ward save na 4+
red fury
quick bood
beguile
w powyższy układ? Sprawdź kalkulator, bo Ci chyba szwankuje. Jak wywalisz potkę to dopniesz. Wciąż nie ma BoA.można wcisnąć sword anty heroes
Spróbujmy wariant kol.king89 z sword of anti heroesjeśli macie propozycję na lorda zabijakę z BoA to proszę podać
Albo okroić levele na necrosach. Zawsze 70pkt do przodu.2 necro 2 poziom jest fajna opcja ale na 2 magach wylosujesz to samo.....
ano. każde zwiększenie save dla piechotnego lorda jest sensowne.Na lordzie zamiast przerzutów wardow lepszy by był albo dragonhelm albo charmed shield czesto mozna nie miec farta a ten item ratuje....
to mu raczej nie grozi.tylko problem jest ze czasami nekromanci są daleko od wampira i jak się robi kocioł to wampir może się znalesc daleko od necromantow
Szkiele jakoś mi nie pasują. Może powiększ bloki zombich i wciśnij jeszcze jeden klocek. Może też 5tka wilków więcej. 245pkt to całkiem sporo. Crypty tak szybko nie odlecą, aby te +1M było bardzo potrzebne. Wszystko masz piechotne, więc im więcej, tym lepiej.szkielety 40, FCG, +1MV-->245
Jak umiejętnie będziesz przesuwał necrosów pomiędzy jednostkami zombich, to jedyne czym będą się martwić to strzelanie. Od kiedy boli nas, jak strzelają w zombie? Są tani - raczej nie będą priorytetem do ataku.Jednak boję się trzymać magów w oddziale szkieletów z lordem i wrajtem (zabicie czempiona/wrajta=nekros z przodu)
powoli - może niech najpierw oficjalnie się ukaże?A kto jeszcze pamięta o jakimś draft2...
1.jest sens ewokować baty i wilki z 5 robi się 8-9 wtedy masz potencjajnie szarżę w klocek i....king89 pisze:niema sensu ewokować baty i szkiele bo musisz je trzymać w zasięgu a baty i wilki będą na bokach a ogólnie służą tylko wystawiania sie i tyle....
Panowie po co te wraciaki chodzi o cairn wraith? Moze z 6 7 wargheistow zamiast nich? A jak wraithy to czemu nie 8+champion + wampir i 40 ghuli..... ale jazda....
Wraity będziesz używał w oddziałach jako zapychacz w 1 szereg podejrzewam...
Popieram 1 poziom mniej na 1 necro na 2 może być 2.