Warszawa
Re: Warszawa
ktos chce stoczyc bitwe w sobote na format euro, najchetniej px, riv, ale do twierdzy tez dojade...
- marcus_cheater
- Oszukista
Poniedziałek, piątek. Godziny poranne 10-11. Format dowolny.
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
Jakbyś planował coś (grę) 27.02, to ja bardzo chętnie zagram z nowymi krasiami. Wiem, że spore wyprzedzenie, ale cóż taka pracamarcus_cheater pisze:Poniedziałek, piątek. Godziny poranne 10-11. Format dowolny.
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
- marcus_cheater
- Oszukista
Ale ja gram ogrami.Solider pisze:Jakbyś planował coś (grę) 27.02, to ja bardzo chętnie zagram z nowymi krasiami. Wiem, że spore wyprzedzenie, ale cóż taka pracamarcus_cheater pisze:Poniedziałek, piątek. Godziny poranne 10-11. Format dowolny.
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
hahahahahahaha, Twoj avatar i podpis mowia co innego Enylej, propozycja dalej aktualnamarcus_cheater pisze:Ale ja gram ogrami.Solider pisze:Jakbyś planował coś (grę) 27.02, to ja bardzo chętnie zagram z nowymi krasiami. Wiem, że spore wyprzedzenie, ale cóż taka pracamarcus_cheater pisze:Poniedziałek, piątek. Godziny poranne 10-11. Format dowolny.
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
-
- Chuck Norris
zagram jutro od 16.00 w paradoksie 2400 empire
proszę o pw
proszę o pw
Niestety tak swietowalem po zakupie booka do Pokurczy ze dostałem mache na ryj od Jasia WłóczykijaNever pisze:był w niedzielę, teraz to chyba domówki zostały
Gąsior good to know!
Remo pisze: Ja bym tabelkę miscasta też usunął bo czasem komuś Wampira wsysnie i jest to smutne i niesprawiedliwe i w ogóle brak balansu...